SKANDAL! Marija Pavlović IZGUBILA TELEFON sa DOKAZIMA o CENOVNIKU, oglasila se i PORUKOM sve naježila!

Autor:

Zabava

20.08.2023

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Marija Pavlović u strahu, nakon otkrivanja da se bavi najstarijim zanatom, desio joj se totalni haos.

SKANDAL! Marija Pavlović IZGUBILA TELEFON sa DOKAZIMA o CENOVNIKU, oglasila se i PORUKOM sve naježila!

Foto: www.profimedia.rs, ST/Nikola Mutić

Nakon što je Republika prva objavila o cenovniku Ana Marije Pavlović, pokušali smo da stupimo u kontakt sa njom, kako bismo proverili šta se zapravo desilo.

Podsetimo, na TikTok društvenoj mreži pojavio se snimak na kom Ana Marija otvreno govori o svom cenovniku, budući da je priznala da se bavi najstarijim zanatom, te su nepoznati momci pokušali da je navuku, kako bi ona priznala sve detalje, što je i učinila. 

Foto: ST/Vladimir Lukić

Ana Marija Pavlović

 

Republika je kontaktirala Mariju, međutim, ona se nije odazivala na naše pozive. Odmah potom smo dobili informaciju da je Marija izgubila telefon, te da se plaši zbog svega šta može da se objavi, ukoliko joj neko bude hakovao mobilni. 

Marija nam se javila porukom i otkrila da je u strahu:

Foto: ST/Vladimir Lukić

Ana Marija Pavlović

 

- Molim vas, sada nisam raspoložena za izjave, ja znam da mi je sve namešteno, sve ću ispričati, sada sam u strahu, jer sam izgubila telefon i više nisam pri sebi. Pokušavam da nađem telefon, jer u njemu ima toliko dokaza, za mnoge stvari, ne želim da budem u problemu. Kada se sve bude sredilo, ja ću vas pozvati, čim se sve ovo sredi - napisala je Marija preko poruke za Republiku. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading