BEKI BEKIĆ USLIKAN DOK HVATA DEVOJKU ZA DOJKU: Pevač ne prestaje da šokira, svi se pitaju šta mu se dešava! (FOTO)

Autor:

Zabava

17.08.2023

10:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač Beki Bekić novom fotografijom izazvao totalnu pometnju na društvenim mrežama!

BEKI BEKIĆ USLIKAN DOK HVATA DEVOJKU ZA DOJKU: Pevač ne prestaje da šokira, svi se pitaju šta mu se dešava! (FOTO)

Foto: youtube.com

Pevač Beki Bekić je neko ko od prvog dana kada je stupio na javnu scenu pleni svojim osmehom i vanvremenskim pesmama, a on njegova supruga Nada jedan su od retkih estradnih parova koji svoje karijere nisu izgradili na skandalima, već isključivo na talentu.

Međutim, jedna fotografija na njegovom Instagram profilu izazvala je lavinu reakcija i komentara. Naime, on je otputovao u Italiju, pa se fotografisao sa "Romeovom devojkom", koju je uhvatio za dojku.

Republika

Foto: ATA Images

Beki Bekić

 

Da objasnimo, u pitanju je bronzana statua i, prema legendi, devojke treba da dodirnu Julijinu desnu ruku i zamisle ljubavnu želju, dok muškarci isto treba da učine sa dojkom.

Pevač je to uradio, pa zamislio želju, a sve je ovekovečio i podelio sa pratiocima na Instagramu, koji su odmah reagovali.

 

 

- "Da li se dobro držiš?", "Ne treba tebi to, imaš ti sreće u ljubavi"... - glasili su samo neki od komentara ispod fotografije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading