SEVERINA U NOVOJ AKCIJI NA JAHTI: Uhvaćena sa poznatim fudbalerom, isplivali skandalozni detalji!

Autor:

Zabava

15.08.2023

22:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Severina i Niša Saveljić uhvaćeni su zajedno na jahti!

SEVERINA U NOVOJ AKCIJI NA JAHTI: Uhvaćena sa poznatim fudbalerom, isplivali skandalozni detalji!

Foto: E-stock, Pixabay.com, Instagram/Printscreen/saveljicnisa27

Severina Vučković (51) leto po svemu sudeći najviše voli da provodi na jahti. Ove sezone pevačica je spojila lepo i korisno, pa malo radi, a još više uživa. Otkako se razvela od Igora Kojića (36), ona izbegava da se u javnosti pojavljuje sa novim partnerima, te je na objavama na društvenim mrežama isticala kako je sama i srećna.

Međutim, nedavno je viđena u društvu čuvenog zavodnika Niše Saveljića (53). Njih dvoje su zajedno jezdili Korčulom.

Republika

Foto: ATA Images

 

 

- To je skoro bilo, tačnije 7. avgusta. Jahta na kojoj su bili usidrila se ovde na Korčuli. Posle podne je bilo kada sam ih spazila. Zajedno su izašli, konkretno prvo ona, a onda on za njom. Seli su u obližnji lokal, kafić na plaži i poručili piće. Kasnije im se pridružila još jedna ženska osoba i sela s njima. Severina je delovala neprepoznatljivo, neupadljivo, a ovo ostrvo je prepuno stranih turista, tako da niko ne obraća pažnju na nju. Svi gledaju svoja posla. Videlo se da su lepo raspoloženi, da su uživali u zajedničkim trenucima i da im je bio lep i prijatan dan. Ona je bila u svetloplavoj košulji-haljini, a on je nosio belu majicu. U jednom momentu pridružila im se jedna plavuša - priča izvor za Kurir, koji je tom prilikom bio na letovanju u ovom mestu i spazio Seve i Nišu.

Njegove snimke sa jahte možete pogledati OVDE:

Nije poznato koliko dugo se poznaju pevačica i bivši sportista i otkad datira njihovo prijateljstvo, a Saveljić nije želeo da komentariše ovu temu, kao ni detalje njegove afere sa Severinom.

Republika

Foto: Starsport

 

Da podsetimo, Severinin eksplicitni snimak sa jahte osvanuo je 2004. godine, ubrzo nakon što je i snimljen, a mnogi su tada smatrali da je to pevačica uradila sama, odnosno da je video u javnost plasirala sama, zarad lične promocije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Rade

16.08.2023 07:29

Zar je matora još s... aktivna?!

Lea

16.08.2023 20:06

@Rade - Pa Saveljic je stariji od Severine. Ako moze on moze I ona