OTKRIVENO ZAŠTO MAJKA ZORANA MARJANOVIĆA NIKADA NIJE POSETILA GROB SVIREPO UBIJENE JELENE: O ovome se dugo ćutalo!

Autor:

Zabava

15.08.2023

20:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majka Zorana Marjanović preminula je prošle godine, a za života nije otišla na grob svirepo ubijene Jelene!

OTKRIVENO ZAŠTO MAJKA ZORANA MARJANOVIĆA NIKADA NIJE POSETILA GROB SVIREPO UBIJENE JELENE: O ovome se dugo ćutalo!

Foto: ST/Vladimir Lukić, Republika.rs

Zorica i Jelena Marjanović

Zorica Marjanović (71), majka Zorana Marjanovića, prošle godine preminula je od posledica moždanog udara u njihovoj porodičnoj kući u naselju Borča u Beogradu, neposredno pred najveći hrišćanski praznik Vaskrs, u istom mesecu kada je ubijena i njena snaha, Jelena.

Nakon tragedije koja je zadesila ovu porodicu, kada je ubijena njihova snaja Jelena, u kući Marjanovića počeo je da se dešava niz drugih nesrećnih okolnosti, a Zoranu je preminuo i otac Vladimir, koga supruga Zorica nije ispratila na večni počinak.

Republika

Foto: Tanjug/B. STEKIĆ, ST/Vladmir LUKIĆ

 

 

 Podsetimo, mediji su ranije pisali da se ona nije pojavljivala nikada ni na grobu svoje svirepo ubijene snaje, odnosno Zoranove supruge, pevačice Jelene Marjanović.

Mediji su iznosili različite teorije zbog čega Zorica nikada nije došla na groblje - između ostalog, pisali su da groblje remeti njenu energiju. Zoran je jednom prilikom rešio da stavi tačku na spekulacije i otkrio zašto njegova majka ne odlazi na groblje.

Zoran je, kako su preneli mediji, tada rekao i da njegova majka Zorica ne dolazi na sahrane "jer ima traumu još od smrti pradede Solunca".

Republika

Foto: Republika

Jelena Marjanović

Takođe, 2016. godine mediji su pisali i da pevačicu Jelenu Marjanović, naime nijedan sveštenik nije želeo da sahrani zbog mutnih poslova. Međutim, porodica Marjanović uvek u javnosti ističe kako su pobožni i da nemaju veze sa tim. Ipak, meštani Borče kažu da ih u lokalnoj crkvi nisu videli godinama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading