ŠOK FOTKA VUJADINA SAVIĆA: Vrela akcija u bazenu, nisu mogli da se obuzdaju!

Autor:

Zabava

07.08.2023

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vujadin Savić objavio fotografiju, a jedan detalj mu je promakao!

ŠOK FOTKA VUJADINA SAVIĆA: Vrela akcija u bazenu, nisu mogli da se obuzdaju!

Foto: Instagram.com

Vujadin Savić

Fudbaler Crvene zvezde Vujadin Savić na Instagram profilu objavio je golišavu fotografiju iz bazena, ali nije primetio šta se dešava u samoj pozadini. 

Foto: Instagram.com

Vujadin Savić

 

Naime, Vujadin vrele letnje dane provodi odmarajući na bazenu, a samim tim na njegovim društvenim mrežama možemo videti golišave fotografije, zbog kojih devojke uzdišu. 

Na jednoj fotografiji koju je Vujadin objavio na Instagramu, desila je jedna urnebesna situacija. Naime, dok je pozirao u bazenu, Saviću se iza leđa dešavala prava vrela, letnja akcija u bazenu. Jedan mladi par je imao vrelu akciju, što je izazvalo urnebesne komentare na društvenoj mreži. 

 

 

Glumica Mirka Vasiljević i Vujadin su već 11 godina u vanbračnoj zajednici i imaju četvoro dece, a ona im je potpuno posvećena. Mirka je nedavno govorila sve o braku i kako uspeva da izdrži taj tempo:

Naravno da uspevamo, jer ne želimo da izgubumo naš odnos, tako da se nađe vremena. Kad čovek nešto želi on pronađe način. Ima momenata kada meni ne odgovara nešto što je on uradio i kad njemu ne odgovara nešto što ja uradim. Nisam ni ja savršena, nije ni on savršen, svi mi imamo mane i vrline, ali naša prednost je možda u tome što smo odrastali i sazrevali zajedno pa već jako dobro poznajemo jedno drugo i znamo gde treba da stanemo. I on i ja umemo da kažemo izvini - priznala je glumica za Kurir.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
acadeka

07.08.2023 16:24

boze rajevicka sto ostavi ovog malog da bude dziber. zar nisi mogla da ga malo odskolujes i naucis necemu a ne da ostane ovakav mamlaz za koga je njegov otac dule pravi gospodim umesto dabude naopacke.