ŽELJKA MITROVIĆA ZAUSTAVILA POLICIJA: Neprijatno iznenađenje u Montre Karlu, doneo HITNU ODLUKU! (VIDEO)

Autor:

Zabava

06.08.2023

13:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vlasnik Pink Media Group Željko Mitrović nalazi se sa porodicom na odmoru, odakle svoje pratioce na Instagramu redovno izveštava o svojim aktivnostima.

ŽELJKA MITROVIĆA ZAUSTAVILA POLICIJA: Neprijatno iznenađenje u Montre Karlu, doneo HITNU ODLUKU! (VIDEO)

Foto: Instagram.com

Željko Mitrović je u svojoj poslednjoj objavi otkrio da je u Monte Karlu doživeo neprijatnost zbog koje će odmor nastaviti u Kanu.

 

 

Naime, kada je krenuo da se skejtom provoza po čuvenoj stazi Formule 1, policija ga je obavestila da je skejt u Monaku zabranjen.

- Monte Karlo, dan osmi! Grtalica je dobila novi oblik! Nisu me danas jurili samo gromovi i kumulonimbusi već i panduri! Taman se na mom skejtu zaleteh, da overim stazu Formule 1 kad mi dva pandura preprečiše put i reče jedan od njih na tečnom Rene-engleskom, zabranjen je skejt u Monaku, takav je zakon. Tebra kakav je to zakon protiv skejta, što ne napraviste zakon protiv ovih jebenih gromova i grada u obliku lubenica, nego protiv the fucking skejta! Gotovo je! Sedam u ovu raspalu šklopiciju od Lamba, kupim stvari i selim se u Kan! - napisao je Željko Mitrović u svojoj objavi.

 

 

Kako smo ranije pisali, Željko Mitrović sa porodicom letuje u Francuskoj. On je na Instagramu podelio snimke provoda u Sen Tropeu, ali i impresije iz Monte Karla.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading