PAROVI, ČUVAJTE SE! Retrogradna Venera uništila sve redom, poznate ličnosti na najvećem udaru - PUCAJU LJUBAVI KAO ZVEČKE!

Autor:

Zabava

06.08.2023

12:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Retrogradna Venera parove stavlja na test, nekoliko slavnih ljubavi već osetilo njen uticaj!

PAROVI, ČUVAJTE SE! Retrogradna Venera uništila sve redom, poznate ličnosti na najvećem udaru - PUCAJU LJUBAVI KAO ZVEČKE!

Foto: Profimedia, ATAImages

Planeta ljubavi Venera je retrogradna u znaku Lava od 22. jula ove godine, pa sve do 3. septembra. Ovaj period označava povratak bivših ljubavi, ali i problema koje smo imali u prošlosti. Takođe se preporučuje da se ne ulazi u nove veze, a postojeće će biti na velikom testu.

Republika

Foto: shutterstock

 

Kako znak Lav predstalja osobe koje ne mogu živeti bez pozornice i svetla reflektora, čini se i da ovaj period i njegove "senke" najviše utiču na poznate parove. 

Stoga ne čudi što se od kraja jula saznalo za razvod glumačkog para Sofije Vergare i Džoa Manganijela, koji su odlučili da stave tačku na odnos nakon sedam godina.

Republika

Foto: Profimedia

Sofija i Džo

U ovom periodu svoju veridbu raskinula je popularna pevačica Rosalija. Ona i njen višegodišnji partner Rau Alehandro su se verili 24. marta ove godine, da bi veridbu raskinuli 25. jula, navodno zbog njegove prevare.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LA ROSALÍA (@rosalia.vt)

Pevačica Arijana Grande izazvala je skandal svetskih razmera kad se saznalo za njen razvod od Daltona Gomeza i stupanje u odnos sa zauzetim glumcem Itanom Slejterom, koji je naprasno ostavio svoju partnerku Lili Džej zbog mlade pevačice. Da skandal bude veći, Arijana je upoznala Lili i bebu koju je dobila sa Itanom, a čak ju je nekoliko puta i držala u rukama.

Republika

Foto: Instagram.com

Arijana i Dalton

Da retrogradna Venera ne štedi naše poznate parove, govori činjenica da smo samo u jednom danu imali prekid dve zadrugarske veridbe.

Filip Car je juče raskinuo sa Aleksandrom Nikolić, nakon sukoba koji je imao sa Dejanom Dragojevićem. Još uvek se ne zna tačni razlog raskida, ali je Aleks najavila da će progovoriti o svemu danas, dok je Car sinoć tokom sukoba sa Aleksandrinom drugaricom u sve umešao i Zvezdana Slavnića, te aludirao da se Nikolićeva krišom viđala sa njim.

Republika

Foto: M.P./ATAImages, Antonio Ahel/ATAImages

Aleks i Car

Veridbu su raskinuli Miljana Kulić i Nenad Macanović Bebica, samo par sati nakon Aleks i Cara. Kako je Miljana otkrila, Bebica je isteran iz porodičnog doma porodice Kulić u Nišu. 

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Bebica i Miljana

Krajem prošlog meseca tačku na svoj odnos stavili su Tara Simov i Danilo Raičević, koju su samo nekoliko dana pre toga dobili sina Nikolaja.

Astrolozi savetuju da se parovi pripaze u narednom periodu, naročito ono koji su u javnom životu.

Republika

Foto: ATAImages

Danilo i Tara

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading