MARIJA ŠERIFOVIĆ NIKAD BOLJE NIJE IZGLEDALA: Utegla se u uske helanke, pa priznala da MENJA PROFESIJU! (FOTO)

Autor:

Zabava

06.08.2023

09:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica oduševila fanove novom fotografijom na društvenoj mreži Instagram!

MARIJA ŠERIFOVIĆ NIKAD BOLJE NIJE IZGLEDALA: Utegla se u uske helanke, pa priznala da MENJA PROFESIJU! (FOTO)

Foto: ATA Images/Mateja Stanisavljević

Popularna pevačica Marija Šerifović iznenadila je svoje pratioce na društvenoj mreži Instagram objavom iz lifta. Marija se uslikala u sportskoj kombinaciji, a svi su se iznenadili što je nosila helanke, pa se i sama našalila na svoj račun.

- Nema šta, to je to, upisujem balet - napisala je Marija.

Republika

Foto: Instagram.com

Marija Šerifović

Mnogi su primetili da je pevačica smršala i da nikad nije bolje izgledala, pa je dobila pregršt komplimenata na društvenim mrežama. "Svaka čast kako si se zategla", "Nikad bolje nisi izgledala", "Bravo, Maro", "Mogla si češće ovako, super ti stoji", "Opa, baš se stesala", "Najudobnije su helanke, a Mariji stvarno odlično stoje", "Bravo Marija, lepo izgledaš u helankama", samo su neki od komentara.

Marija je publiku nedavno iznenadila i slikom iz tinejdžerskih dana, gde njena majka Verica i ona poziraju u kupaćim kostimima, u čemu retko možemo da vidimo Mariju. 

I tada je Marija dobila pregršt komplimenata, kako su svi zaključili da je sa majkom oduvek bila najbolja prijateljica.

"Kako ti voliš svoju mamu... To je meni kao majci melem za dušu, videti, čitati i jednostavno bravo Mare!", "Jedna je jedina i uvek uz tebe - majka… A Marija je kraljica Balkana", "Blagoslovena si sve dok je imaš pored sebe", "Iste ste", "Bile ste super... A i sad ste", bili su samo neki od komentara ispod fotografije.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading