SLAVLJE U DOMU NAŠE PEVAČICE: Verio joj se SIN, devojci priredio iznenađenje za ROĐENDAN! (FOTO)

Autor:

Zabava

05.08.2023

15:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Proslava rođendana pretvorila se u veridbu!

SLAVLJE U DOMU NAŠE PEVAČICE: Verio joj se SIN, devojci priredio iznenađenje za ROĐENDAN! (FOTO)

Foto: printscreen/youtube.com

Pevačica Biljana Bosiljčić, poznatija kao Buba Miranović, objavila je radosne vesti na svom Instagram profilu. Naime, njen sin Filip Bosiljčić verio je svoju devojku Sandru Radojičić, i to na proslavi njenog rođendana.

Republika

Foto: Instagram.com

Sin Bube Miranović verio devojku

Atraktivna fitnes trenerka se oduševila kad je on klekao ispred nje i izvadio prsten, pa je zaklakala od sreće pre nego što je oduvala svećicu sa rođendanske torte.

Republika

Foto: Instagram.com

Sin Bube Miranović sa verenicom

Buba je Filipa dobila sa svojim suprugom Žikom Bosiljčićem, koga je upoznala tokom jednog od nastupa. Za njega se udala kad je imala 19 godina, a nakon udaje se preselila u Toronto, gde su živeli pet godina.

Osim Filipa, Buba je u braku sa Žikom dobila i ćerku Kristinu. Filip je, inače, veoma blizak prijatelj brata Ane Ivanović i prisustvovao je njenoj svadbi, nakon koje je nahvalio fudbalera Bastijana Švajnštajgera.

Republika

Foto: youtube/printscreen

Buba Miranović

- Venčanje je bilo veoma emotivno, veoma lepo i sve je bilo super. Švajni je pravi Srbin, mnogo voli Srbiju i pravi je čovek - rekao je Filip za "Alo!" tada.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading