PREPOZNAJETE LI TRAGAČA IZ "POTERE"? Danas je uspešan reditelj, a malo ko zna da je bio FRONTMEN popularnog benda! (FOTO)

Autor:

Zabava

05.08.2023

11:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čuveni tragač iz kviza "Potera" nekada je imao potpuno drugačiji imidž!

PREPOZNAJETE LI TRAGAČA IZ "POTERE"? Danas je uspešan reditelj, a malo ko zna da je bio FRONTMEN popularnog benda! (FOTO)

Foto: INTOTHEMINDLESSABYSS / SCREENSHOT

Milorad Milinković, poznati reditelj, godinama unazad je član ekipe kviza "Potera", gde je jedan od tragača koji se nadmeću sa takmičarima ovog kviza. Milinković se ostvario kao reditelj i uspešan je u svom poslu, ali malo ko zna da se ranije bavio i muzikom.

Republika

Foto: M.M./ATAImages

Milorad Milinković

Davne 1985. godine osnovao je svoj bend "Morbidi i mnoći", koji je bio popularan u bivšoj Jugoslaviji. Taj sastav su još činili Mario Surjan (bivši član grupe Radost Evrope)- gitara, prateći glas; Dejan Stefanović (bivši član grupe Duh Nibor) - bas, prateći glas i Sterije Tolić - bubanj i udaraljke. Kao članovi grupe su i Mirko Milivojević (kasnije bubnjar grupe EKV) kao i Mario Šeparović i Ćurčić.

Njihovi čuveni hitovi su pesme "Igraj tvist na njenom licu", "Zombi", "Hit" i pesma "Put", a reditelj je tada imao potpuno drugačiji imidž - dužu kosu i drugačije obrijanu bradu, što možete videti u nastavku ovog teksta.

Republika

Foto: INTOTHEMINDLESSABYSS / SCREENSHOT

Milorad Milinković

Inače, Milinković je radio na novom projektu, filmu "Što se bore misli moje", gde će biti prikazani poslednji dani Kneza Mihaila i sve što je prethodilo tragičnom događaju. Novo svetlo na mračni događaj iz srpske istorije baciće velika glumačka ekipa, a glavna uloga pripala je Draganu Mićanoviću.

Uloge tumači čitava plejada naših vodećih dramskih umetnika, pa ćemo, pored Dragana Mićanovića, u ovoj priči videti i Natašu Ninković, kao Anku Kostantinović, Nebojšu Dugalića, Aleksandra Srećkovića Kuburu, Miloša Timotijevića, Zorana Cvijanovića, Olgu Odanović, Luku Grbića...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading