VODITELJKA PREDUZELA MERE ZBOG NAPADA NA NJENU ĆERKU (8): Jezive scene na profilu Nikoline Pišek!

Autor:

Zabava

05.08.2023

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikolina Pišek brutalno odgovorila na uvrede na račun njene ćerke!

VODITELJKA PREDUZELA MERE ZBOG NAPADA NA NJENU ĆERKU (8): Jezive scene na profilu Nikoline Pišek!

Foto: ATA Images

Voditeljka Nikolina Pišek na svom Instagramu objavila je profil žene koja joj je ostavljala ružne komentare na račun njene osmogodišnje ćerke.

- Ova devojčica je još kao beba uvek imala neku skroz čudnu facu... A izgled je na Nikolinu i njenu majku (pre operacija) - napisala je žena, koja je zgrozila sve komentarom.

Republika

Foto: printscreen/UNA TV

 

Nikolina je bila u šoku zbog ovog zlonamernog komentara, pa je odmah odlučila da odgovori, ali i obelodani profil žene, koja je to napisala:

- Draga Jelena, (ironija i sarkazam, prevodim jer izgledate kao osoba kojoj treba prevod). Meni je želja videti vaš mozak, budući da imate potrebu komentarisati jednu savršeno normalnu i lepu (a meni najlepšu na svetu) devojčicu od osam godina. Na profilu njene majke. Koju vas niko nije naterao da pratite. Ne sećam se da sam vam zavrtala ruke iza leđa i čupala vam nokte terajući vas da me pratite. Ali vi to činite. Pritom mrzeći samu sebe zato što to činite. Koja vam je dijagnoza? - žustro je odgovorila Nikolina, a zatim se oglasila i na svom storiju:

Republika

Foto: instagram.com/nikolina_pisek

 

- I nemojte me, molim vas, niti iz najbolje namere ućutkavati, i govoriti mi da se ne treba osvrtati. Ne. Takve psihopate su trulež našeg društva, koja na naše ignorisanje rastu. Da zbog ove spodobe moja ili nečija devojčica pomisli da nije dovoljno dobra? 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading