NIKOLINA PIŠEK IZAZVALA SVAĐU NA DRUŠTVENIM MREŽAMA: Fanovi se pitaju šta joj je ovo trebalo! (FOTO)

Autor:

Zabava

28.07.2023

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nove fotografije Nikoline Pišek izazvale buru na Instagramu!

NIKOLINA PIŠEK IZAZVALA SVAĐU NA DRUŠTVENIM MREŽAMA: Fanovi se pitaju šta joj je ovo trebalo! (FOTO)

Foto: ATA Images

Nikolina Pišek

Voditeljka Nikolina Pišek na kratko je zaboravila sve loše što joj se dogodilo tokom protekle godine, pa je uzela odmor i otišla na letovanje.

Ona leto provodi uživajući, a nakon krstarenja posetila je Italiju, a potom nastavila do Grčke. Trenutno boravi na Rodosu, odakle redovne objavljuje svoje fotografije na Instagramu, a mnogi komentarišu da voditeljka izgleda nikad bolje.

Republika

Foto: instagram.com/nikolina_pisek

 

Nikolina je poslednjom objavom privukla veliku pažnju kada je podelila fotografiju u mini bikiniju, u kom su joj grudi dolazile do izražaja, a komentari su se neprestano nizali. Kako je gornji deo kupaćeg namerno podigla, mnogi su je pitali šta zapravo želi time da postigne, dok drugima uopšte nije smetalo.

- "Nismo znali da se ovo ovako nosi", "Neukusno"... - glasili su neki od komentara ispod fotografija.

Podsetimo, Nikolina Pišek prošla je kroz agoniju kada joj je preminuo suprug Vidoje Ristović, za kojeg se kasnije ispostavilo da je bio neveran svojoj supruzi. Nakon njegove smrti Nikolina se mesecima prepucava sa svekrom Mišom Grofom oko Vidojeve imovine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading