VELIKO SRCE LUKE DONČIĆA: Superstar pomaže Sloveniji nakon stravičnih poplava!

Autor:

Sport

05.08.2023

17:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliki sportista, a još veći humanitarac.

VELIKO SRCE LUKE DONČIĆA: Superstar pomaže Sloveniji nakon stravičnih poplava!

Foto: Tanjug/AP

Proslavljeni slovenački košarkaš Luka Dončić, čija su igre u dresu Dalas Maveriksa osvojile planetu, doneo je odluku koja je izazvala oduševljenje širom regiona. Naime, on je odlučio da pruži podršku svojim sunarodnicima koji su pogođeni strašnim poplavama koje su zadesile njegovu domovinu.

Dončić je putem svog Instagram naloga podelio emotivnu poruku u kojoj je izrazio svoju solidarnost sa ljudima koji su pretrpeli štetu usled poplava. U svojoj objavi je saopštio da će preko svoje humanitarne organizacije pružiti pomoć najugroženijem stanovništvu. Ovaj gest pokazuje duboku povezanost i brigu koju Luka ima prema Sloveniji i njenim građanima.

 

 

- Fondacija Luka Dončić je uzdrmana katastrofalnim poplavama koje su izazvale haos u Sloveniji, uništavajući kuće i oduzimajući živote. U kontaktu smo sa lokalnim vlastima kako bismo ih rasteretili i nastavićemo da im pružamo pomoć dokle god je to potrebno. Najdublje se zahvaljujemo svim vatrogascima i spasiocima na terenu i svima koji su se odazvali da pomognu rizikujući svoje živote da pomognu onima kojima je pomoć bila najpotrebnija. Svi žitelji Slovenije koji su izgubili svoje kuće u ovim strašnim poplavama su u našim mislima i srcima. Učinićemo sve da im pomognemo - napisali su iz fondacije Luka Dončić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading