"VI STE SRAMOTA I PORAZ LJUDSKOSTI" Pevač u jeku skandala poslao brutalnu poruku narodnoj poslanici (VIDEO)

Autor: P. R.

Zabava

02.08.2023

23:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rat na drušvenim mrežama ne jenjava!

"VI STE SRAMOTA I PORAZ LJUDSKOSTI" Pevač u jeku skandala poslao brutalnu poruku narodnoj poslanici (VIDEO)

Foto: Nemanja Pančić, ATAImages

Nakon što je Ivana Parlić, narodna poslanica Narodne stranke, javno prozvala mladog pevača i tiktokera Filipa Marinkova, poznatijeg kao Filari, zbog šminkanja na popularnoj društvenoj mreži i tako stavila, kako je istakao, metu na čelo, političarka se ponovo oglasila na Tviteru, ne menjajući "ploču".

Naime, Parlićeva je ponovo objavila fotografiju pevača, koji je svojevremno fotografisao sa stomakom "do zuba", imitirajući trudnicu, što je u to vreme bio aktuelan trend na pomenutoj platformi.

Imam protiv i tačka. Kao žena, kao majka i kao narodni poslanik. Da svima bude jasno - napisala je Ivana Parlić, ponovo sramno udarajući na mladog muzičara, koji se ubrzo i sam oglasio i poslao joj direktnu poruku:

- Draga Ivana, s obzirom da situacija postaje ozbiljnija i počinje da deluje kao da vi imate neki lični problem sa mnom, moraću ovako direktno da vam se obratim. Kao majka bi trebalo da imate osećaj za decu, a vi nečije dete na internetu već danima maltretirate, diskriminišete, širite mržnju, crtate metu na čelu i ugrožavate nečiju bezbednost. Na hiljade ljudi na internetu je pokušalo da vam ukaže na vašu grešku i pogrešno razmišljanje i vi ste imali priliku da povučete svoju reč i javno mi se izvinite. Pored toga, vi ste ponovo izabrali da vršite nasilje i to nad nekim ko može da vam bude sin, a hvalite se kako ste ostvareni kao majka - istakao je mladi pevač, a zatim nastavio da se obraća narodnoj poslanici Parlić:

@filarri

Ova zena se ne zaustavlja. ♬ original sound - FILARRI

- Da sam na vašem mestu, mene bi bilo sramota, a verujem i ostale majke. Zbog vašeg targetiranje i "sajber" nasilja dobijam stravične komentare i užasne, preteće poruke. Služite se jeftinim trikovima kako biste nekolicini ljudi, koji ne znaju da je ovo bio TikTok trend, i samo to, zamazali oči i dobili barem njihovu podršku. Ovo što ste objavili, tačnije što sam ja objavio, bilo je isključivo zabavnog karaktera i zaista nikada nisam izjavio da bih želeo da budem trudan, niti mislim da je to moguće. Tačnije, veoma sam siguran da nije moguće. Ne znam da li ste veća sramota za žene, čija ste prava obezvredili, ili za narodne poslanike. A ako je ovo način da se narodni poslanik zalaže za svoj narod, onda je ovo jedna velika sramota i poraz ljudskosti. I za kraj, podsetiću vas da vi vašu platu primate i od našminkanih muškaraca, tako da svoje homofobične i fašističke stavove, kao i amfinitete, morate iznositi u svoja četiri zida - zaklučuje Filari u svojoj objavi na društvenoj mreži TikTok.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading