OPŠTA TUČA NA HRVATSKOM PRIMORJU ZBOG LEŽALJKE! Nisu se dobro sporazumeli pa počeli da SE PESNIČE - Dokle OVO ide? (FOTO)

Autor:

Svet

02.08.2023

23:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glavni problem koji je doveo do sukoba bio je jezička barijera.

OPŠTA TUČA NA HRVATSKOM PRIMORJU ZBOG LEŽALJKE! Nisu se dobro sporazumeli pa počeli da SE PESNIČE - Dokle OVO ide? (FOTO)

Foto: RINA

Na plaži u Tučepima, Hrvatska, došlo je do sukoba između koncesionara i turista zbog postavljanja peškira i ležaljki.

Turista je stavio svoje peškire i ležaljke na mesto pored ležaljki koje je koncesionar postavio, što je izazvalo bes i ljutnju kod koncesionara.

Koncesionar je, prema rečima svedoka, fizički napao turistu, gurao ga i vikao na njega. Takođe, bacio je turistovu ležaljku sa mesta na kojem je stajala. Svedok je uspeo zabeležiti deo incidenta na video snimku.

Policija je dobila dojavu o ovom sukobu posle 11 sati. Međutim, kada su službenici stigli na mesto događaja, konflikt je već bio rešen između muškaraca.

 

 

Prema informacijama, glavni problem koji je doveo do sukoba bio je jezička barijera, što je otežalo komunikaciju između turiste i koncesionara.

Tvrdi se da je koncesionar namerno zauzimao veći deo plaže sa svojim ležaljkama i peškirima kako bi stvorio privid da nema dovoljno slobodnih mesta za turiste, a potom im nudi svoje ležaljke za iznajmljivanje. Navodi se da ovakvo ponašanje koncesionara traje već pet godina.

Sukobi između turista i koncesionara oko iznajmljivanja ležaljki nisu retki na plažama širom sveta, pa tako ni u Hrvatskoj. Ovakvi incidenti mogu biti izazvani različitim faktorima, uključujući gužvu na plaži, jezičke barijere, nesporazume ili neregularnosti u pružanju usluga. U svakom slučaju, važno je da se ovakvi problemi rešavaju na miran i civilizovan način, uz poštovanje zakona i pravila.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading