PRIJINA SVEKRVA VOZI AUTO OD 150.000 EVRA: Po drugog sina došla u BESNOJ MAŠINI, a svi ga znate kao USPEŠNOG SPORTISTU! (FOTO)

Autor:

Zabava

02.08.2023

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Polubrat Filipa Živojinovića uspešni je košarkaš!

PRIJINA SVEKRVA VOZI AUTO OD 150.000 EVRA: Po drugog sina došla u BESNOJ MAŠINI, a svi ga znate kao USPEŠNOG SPORTISTU! (FOTO)

Foto: e-stock/ D. MILUTINOVIĆ

Boba Živojinović je sa Zoricom Nakić dobio prvog sina Filipa, a ona pored njega ima još dvoje dece - ćerku Ivu i sina Maria (22), koje je dobila u drugom braku, sa bivšim košarkašem Ivom Nakićem (57).

Republika

Foto: printscreen/instagram.com/lepabrenaa

Živojinovići i Nakići

Zorica je uhvaćena na aerodromu Nikola Tesla, gde je čekala da sin Mario dođe u Beograd, prenosi "Kurir". U zelenoj dugoj haljini i bez šminke Zorica je po sina došla u "mašini" porše panamera, čija je cena oko 150.000 evra. Mario je po izlasku sa aerodroma čvrsto zagrlio majku, koja je nakon toga otišla da plati parking, posle čega su se uputili ka kući.

Mario je talentovani košarkaš koji trenutno igra za Igokeu. Podsetimo, Zorica je Filipa rodila 1985. godine. Ubrzo nakon toga Boba i ona su se rastali, a on je započeo vezu sa Lepom Brenom sa kojom se venčao 1991. godine.

Zorica je kasnije započela život u Americi, a u poslednjih nekoliko godina često se može videti u Srbiji. Sa Živojinovićima je u odličnim odnosima, pa njene i Brenine zajedničke slike nisu retkost.

Takođe, sa snajkom Aleksandrom Prijović ima odličan odnos, a njeni komentari često se mogu videti i na pevačicinim objavama na Instagramu. Aleksandru su jednom upitali ko je bolja svekrva, Zorica ili Lepa Brena.

- Brena i Boba su bili divni prema meni i pre veze sa Filipom, a posebno sada kada smo porodica - otkrila je Aleksandra u intervjuu za "Scandal!", a zatim se osvrnula i na to sa kojom ima bolji odnos, Brenom ili svekrvom Zoricom:

- Teško je odgovoriti na to pitanje, jer se stalno čujem sa obema. Brena dolazi kad god može, kao i Zorica i obe su mi drage jer su deo moje porodice - kratko je i jasno okončala ovu dilemu Prija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading