OD ŠTALE PRAVI HRAM ZA RITUALE, A OVDE ĆE STAJATI OLTAR: Elena Karaman objavila šok fotke novog imanja!

Autor:

Zabava

31.07.2023

23:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Elena Karaman objavila niz fotografija i otkrila šta planira da uradi sa novom kućom!

OD ŠTALE PRAVI HRAM ZA RITUALE, A OVDE ĆE STAJATI OLTAR: Elena Karaman objavila šok fotke novog imanja!

Foto: Instagran

Elena Karaman je nedavno kupila veliko imanje i kuću, a sada je otkrila šta planira sa njim da uradi. Naime, ćerka dizajnerke Verice Rakočević na Instagram profilu objavila je niz fotografija.

Naime, Elena je kupila kuću u Provansi, a sada je kadrove sa impozantnog imanja podelila na svom profilu na Instagramu i otkrila kakvi je sve radovi čekaju.

- Ovako obično počinje svaki novi projekat. Šetnja kroz imanje, upoznavanje sa pulsom zemlje, frekvencijom u potrazi za glavnim energetskim vorteksom, koji nazivam "srce" zemlje - napisala je Elena, pa nastavila dalje da pokazuje delove luksuznog imanja.

 

- Renoviranja počinje u septembru. Projekat je završen. U Provansi se živi sporo i lagano. Na svaki predračun se čeka i po par nedelja, ali biće ovo mali dragulj među poljima lavande i vinograda. Nazvali smo ga: Polje tajni - napisala je Elena, ali tu se nije zaustavila, već je pokazala i štalu, koja će joj između ostalog služiti za rituale.

- Nekoliko vekova stara štala. Već je vidim kao mali hram, mesto za radionice, hilinge, predavanja, ceremonije i male ženske rituale - otkrila je Elena.

- Staro drvo, izuzetne mudrosti i ženske predačke energije. Poprimilo Yoni oblik. Na sanskritu Yoni znači ženski polni organ i bukvalan prevod mu je sveti hram. Već vidim mali oltar pored za darove mama Gaji i svim onim nevidljivim bićima sa kojima ćemo deliti ovaj prostor - objasnila je Elena, pa se zatim osvrnula na unutrašnjost novog doma.

- Zatim osluškivanje i povezivanje sa energijama prostora, značajn deo pripreme za energetsko čišćenje i poravnanje koje prethodi svakom mom projektu i radu na enterijeru - završila je Elena.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Veki

31.07.2023 23:24

Ova zena je otisla u tri lepe