IZ PORODILIŠTA IZAŠLA SA DANILOM POD RUKU, A SAD JE SAMOHRANA MAJKA: Tara Simov očajna nakon raskida, odlučila da preseče sve!

Autor:

Zabava

31.07.2023

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tara Simov se oglasila nakon iznenadnog raskida sa Danilom, pa stavila tačku na sve priče!

IZ PORODILIŠTA IZAŠLA SA DANILOM POD RUKU, A SAD JE SAMOHRANA MAJKA: Tara Simov očajna nakon raskida, odlučila da preseče sve!

Foto: ST/Dragan Kadić, printscreen/pink

Nakon što se u domaćim medijima pojavila informacija da su Tara Simov i njen partner, Danilo Raičević, raskinuli, bura na društvenim mrežama se ne stišava. Dok jedni smatraju da je njihov raskid samo "predstava" za javnost, drugi veruju da mladi Danilo nije mogao da prati Tarin tempo.

Ipak, bivša zadrugarka je odlučila da stavi tačku na sve priče, pa se oglasila putem Instagram profila i otkrila šta se zapravo krije iza svega, a ono što je objavila izazvaće totalnu pometnju.

Republika

Foto: ST/D. KADIĆ, Instagram.com

 

Ona je obelodanila svoj ljubavni status, pa naglasila da će sigurno u skorije vreme ništa po tom pitanju neće promeniti:

- Jedno i nikad više se neću oglašavati na ovu temu. Ja sam slobodna devojka, samohrana majka i tako će ostati do daljnjeg - poručila je Tara.

Republika

Foto: instagram.com/tarasimov

 

Da podsetimo, Tara i Danilo su raskinuli, jer je on, kako Simova sama govori, nastavio da živi kao momak, te joj nije pomagao oko deteta, zbog čega je ona odlučila da preseče i nastavi dalje sama, sa detetom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading