TEA TAIROVIĆ BEZ GAĆICA NA NASTUPU, BUTKICE SEVALE NA SVE STRANE: Pevačica mešala kao mešalica, a onda u jednom trenutku sve izvirilo! (VIDEO)

Autor:

Zabava

30.07.2023

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tea Tairović na nastup pošla bez gaćica.

TEA TAIROVIĆ BEZ GAĆICA NA NASTUPU, BUTKICE SEVALE NA SVE STRANE: Pevačica mešala kao mešalica, a onda u jednom trenutku sve izvirilo! (VIDEO)

Foto: prinskirin/tviter

Pevačica Tea Tairović ima najprovokativnije nastupe i, osim glasovnih mogućnosti i hitova, publiku uvek počasti i nekim prizorom svojih atributa. Međutim, sada je baš rešila da časti, pa je dizala nogu, a zadnjica joj je samo sevala.

Tokom Tairovićkinog nastupa i zadizanja butine, mnogi su se pitali da li ona uopšte nosi gaćice, a momci i devojke iz publike su je neprestano snimali. 

Mnogi korisnici društvenih mreža Teu nisu ni prepoznali na ovom snimku, pa su pitali autorku videa o kome je reč: "Ko je umetnica?", "Vizuelna umetnica", samo su neki od komentara na Teino umeće.

 

 

Pevačica je nedavno priznala da je ona i izvođač i koreograf, ali sama sebi producent:

Ja sam sama sebi producent i sama dobijam zasluge, odnosno trpim posledice kada nešto nije dobro, ali to je užasno teško i užasno stresno. Sve dok album ne izađe, ja već proplačem, osedim, smršam od muke i kada se to desi meni je već svejedno, uvalim se u fotelju i više nemam živaca - iskrena je Tairovićeva koji je potvrdila da je imala neprijatne situacije tokom rada na albumu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Veki

30.07.2023 22:58

Sta ocekivati od jedne nepismene garaganke,sigurno nista pametno