FRIZER RAZVEZAO JEZIK: Tea Tairović mu ostala DUŽNA, krenuo HAOS u salonu!

Autor:

Zabava

08.07.2023

08:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Frizer koji je sarađivao sa popularnom pevačicom otkrio kako ga je zakinula za novac!

FRIZER RAZVEZAO JEZIK: Tea Tairović mu ostala DUŽNA, krenuo HAOS u salonu!

Foto: ST/Dragan Kadić

Tea Tairović

Tea Tairović se poslednjih nekoliko godina izdvojila kao pevačica koja najviše nastupa, od čega sigurno zgrće veliki novac. Međutim, pre nego što se lansirala među zvezde, nije baš imala para za visokobudžetne spotove i snalazila se kako je znala i umela. Nekad i na štetu drugih, o čemu svedoči saznanje "Kurira".  

Naime, ona nije imala para da plati prekovremeni rad frizeru koji joj je sređivao kosu za spot "Dolče Gabana", pa ga je zakinula za honorar.

Republika

Foto: S Media

Tea Tairović

- Pozvao me vlasnik frizerskog salona u kom sam tada radio i rekao mi da radim spot za Teu Tairović u večernjim satima. Dogovorili smo angažman za vreme koje je bilo isplanirano i ako se kojim slučajem zadržim više od toga, Tea će da mi doplati honorar. Prihvatio sam i otišao da radim. Ja sam sve vreme bio uz nju, ona je bila kao po običaju zahtevna, ali o tome sam već bio obavešten. Vreme je odmicalo i mi smo prešli već nekoliko sati od onoga što smo se dogovorili. Snimanje je trajalo do četiri sati ujutru. Kad se sve završilo, pitao sam je za plaćanje prekovremenog rada, a ona mi je rekla da se nije tako dogovorila s vlasnikom salona i da nema šta da mi plati - rekao je sagovornik gorepomenutog medija, te dodao:

- Ja sam se posle javio vlasniku salona i onda je krenuo haos. On je zahtevao od Tee da mi isplati 50 evra za prekovremeni rad i noćni rad, a ona je to odbijala. Nakon toga su se posvađali, pa je on prekinuo svaki kontakt s njom. Vlasnik salona mi je na kraju isplatio novac i izvinio mi se za neprijatnost koju sam tada doživeo - naveo je on.

Republika

Foto: printscreen/RTV Pink

Tea Tairović

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading