ZAKAZAN UFC SPEKTAKL! Miočić protiv Džonsa u borbi koju ceo svet čeka!

Autor:

Sport

08.07.2023

08:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Biće to jedan od najboljih okršaja u istoriji UFC-a.

ZAKAZAN UFC SPEKTAKL! Miočić protiv Džonsa u borbi koju ceo svet čeka!

Foto: Ap photo

Odavno se priča o predstojećem UFC spektaklu, u kome će snage odmeriti Džon Džons i Stipe Miočić. Šef UFC-a, Dana Vajt potvrdio je da će se američki borac hrvatskog porekla naći u borbi za pojas prvaka u teškoj kategoriji.

Ovaj duel zakazan je 11. novembra u Njujorku, u legendarnom "Medison Skver Gardenu" za koji će se tražiti ulaznica više u okviru UFC 295 događaja.

Podsetimo, Džon Džons samo se jednom borio u teškoj kategoriji. Pobedio je u prvoj rundi protiv Sirila Gana, dok je na drugoj strani Miočić, koji će u avgustu napuniti 41 godinu, poslednji put bio u ovoj kategoriji pre dve godine, kada je izgubio od Frensisa Engangua.

Foto: Ap photo

 

Američki borac koji ima hrvatske korene, mogao je već tada da se povuče u penziju, ali je odlučio da barem još jednom izađe na crtu rivalima. Mnogi smatraju da će susret sa Džonsom biti njegov poslednji u oktagonu.

Kada je u pitanju Džon Džonsa, reč je o borcu koji smatra jednim od najboljih u istoriji UFC-a, dok je u karijeri zabeležio 27 pobeda, uz jedan poraz.

Donedavno se borio u poluteškoj kategoriji gde je suvereno dominirao, a jedini poraz naneo mu je još davne 2009. godine Mat Hamil kada je diskvalifikovan zbog nedozvoljenih udaraca.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading