POBUNA U LONDONU! Teniseri OGORČENI na organizatore Vimbldona!

Autor:

Sport

08.07.2023

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve više nezadovoljstva među igračima.

POBUNA U LONDONU! Teniseri OGORČENI na organizatore Vimbldona!

Foto: Tanjug/AP

Vimbldon je na udaru od strane tenisera i teniserki. Kiša je napravila potpuni haos i odložila mnoge mečeve, pa je prvo kolo završeno tek u četvrtak, što je razbesnelo mnoge igrače, dok su organizatori zatajili sa određenim odlukama.

Nemački teniser Aleksander Zverev revoltiran je činjenicom da je dva meča igrao u dva dana, ali je prošao u treće kolo. Naveo je Italijana Janika Sinera kao primer.

Kladionica Meridian vam poklanja 4.000 RSD BONUSA - pogledaj kompletnu ponudu za Vimbldon na sajtu meridianbet.rs i SASTAVI ŠAMPIONSKI TIKET

- Volim Janika mnogo zaista, sjajan je teniser i osvojiće mnogo turnira. Međutim, kada je on igrao drugo kolo, mnoga veća imena nisu još odigrala ni prvo kolo. Beretini je ovde igrao u finalu i čekao je, ni ja nisam izašao na teren. Ne znam da li je baš on morao da bude stavljen na teren sa krovom za drugo kolo. Ima mnogo drugih imena koja su bila mnogo uspešnija - rekao je Zverev, koga čeka duel protiv Beretinija.

Foto: Tanjug/AP

Kiša pravi probleme organizatorima Vimbldona

Ogorčenje nije krila ni iskusna Francuskinja Aliz Korne, međutim, njen razlog je u raspodeli ulaznica.

- Igrala sam na Centralnom terenu i dobila sam ukupno 40 karata, za prvo kolo su mi dali dve ulaznice, nisam mogla da pozovem ni najbolje prijatelje. Morate više da cenite igrače koji su na drugim terenima. Ovaj turnir postoji zbog svih igrača, ne samo onih najpoznatijih - zaključila je Korne.

Među igrača koji su nezadovoljni odlukama glavnih ljudi na turniru sigurno je i srpski teniser Novak Đoković, pošto je branilac titule i sedmostruki šampion Vimbldona igrao u kasnim večernjim satima protiv Švajcarca Vavrinke i izbegao da se duel prenese u naredni dan, budući da se u 23 časa po lokalnom vremenu prekidaju svi dueli.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading