PREPOZNAJETE LI JEDNU OD NAJTRAŽENIJIH FOLKERKI MLAĐE GENERACIJE?! U fizički izgled uložila više od 15.000 evra, ne liči na sebe!

Autor:

Zabava

13.07.2023

15:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mnogi se pitaju da li se radi o brojnim operacijama ili je šminka učinila svoje!

PREPOZNAJETE LI JEDNU OD NAJTRAŽENIJIH FOLKERKI MLAĐE GENERACIJE?! U fizički izgled uložila više od 15.000 evra, ne liči na sebe!

Foto: instagram.com/printscreen

Tea Tairović

Sve popularnija pevačica, Tea Tairović, uložila je više od 15.000 evra u fizički izgled, kao i nekoliko desetina hiljada evra u celokupan imidž, kada je njena muzička karijera u pitanju. Trenutno jedna od najtraženijih folkerki mlađe generacije, koja je 17. juna dovela desetak hiljada posetilaca na stadion Tašmajdan, nekada je izgledala potpuno drugačije.

Naime, na jednom Instagram profilu, koji objavljuje retko ili nikad viđene fotografije poznatih, osvanula je fotografija Tee Tairović pre početka karijere.

Republika

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

 

Ona je tada imala izrazito plavu kosu, a primećuje se da je još tada imala pune usne. Mnogi komentarišu da je lik ostao isti, te se dovodi u pitanje da li su zaista u pitanju brojne operacije ili pak samo šminka.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @estradni.arhiv

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading