LUKA RACO IMA NOVU DEVOJKU: Glumac smuvao lepu koleginicu iz serije "Igra sudbine"

Autor:

Zabava

29.07.2023

12:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nova devojka Luke Raca je njegova koleginica iz serije "Igra sudbine"

LUKA RACO IMA NOVU DEVOJKU: Glumac smuvao lepu koleginicu iz serije "Igra sudbine"

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Popularni glumac Luka Raco navodno ima novu devojku, a šuška se da je to njegova koleginica iz serije "Igra sudbine", Nina Mrđa.

Njih dvoje su navodno u vezi godinu dana, a hemija se osetila na zajedničkom snimanju serije.

- Luka i Nina su osetili međusobnu hemiju čim su se upoznali na prvom zajedničkom snimanju serije “Igra sudbine”. Prvo su krili to jedno od drugog, pustili su da sve ide spontano, jer su pre svega kolege i nisu želeli da brzopletim postupcima usled emocija pokvare poslovni odnos. Međutim, strast i hemija među njima je samo rasla. Njihov flert je otišao korak dalje, pa se par odlučio da uplovi u vezu - govori neimenovani izvor za "Mondo", te dodaje:

- Srećne vesti nisu podelili odmah sa prijateljima i ostalim glumcima popularne serije. Želeli su da vide da li je to veza koja je kratkog daha ili nešto što će trajati na duže staze. Međutim, veza se sjajno razvijala. Jedno drugom čine život srećnijim, zadovoljnijim i ispunjenijim - dodaje izvor blizak paru.

Kako dalje izvor navodi, oni su nedavno išli i na zajedničko putovanje.

Podsetimo, pre dve godine Luka je raskinuo vezu sa koleginicom Vanjom Marković, koju poznaje preko 10 godina. Nakon toga je uplovio u novi odnos, pa istakao da neće otkrivati ko mu je partnerka.

- Imam devojku, ali to sigurno neću uraditi. Niti će biti zajedničkih fotografija, niti ću otkriti ko je. Smatram da za tim nema potrebe, sve dok se veza ne digne na mnogo viši nivo. Mislim da je raniji odnos prema ovom pitanju bio odraz moje brzopletosti - govorio je glumac tada za nove medije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading