NE LJUTIM SE ŠTO I TI LIČIŠ NA TATU: Jelena Pešić podelila DIRLJIVU fotku sa malom Mionom iz porodilišta!

Autor:

Zabava

29.07.2023

09:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša zadrugarka podelila fotku sa ćerkom, pa joj se obratila emotivnim rečima

NE LJUTIM SE ŠTO I TI LIČIŠ NA TATU: Jelena Pešić podelila DIRLJIVU fotku sa malom Mionom iz porodilišta!

Foto: Instagram.com

Bivša zadrugarka i voditeljka Pinka Jelena Pešić se juče porodila i na svet donela još jednu devojčicu, kojoj je dala ime Miona. Sinoć je podelila sliku sa svojom ćerkom, otkrila da liči na njenog supruga Mladena Vuletića, pa joj se obratila emotivnim rečima.

- Kakav blagoslov, kakva ljubav, kakav spokoj sa ovim malim čupavcem. Jedva čekam da upoznaš sestru Milu i bićete jedna drugoj naveće bogastvo koje smo moli tata i ja da vam obezbedimo - napisala je voditeljka, pa dodala:

- P. S. Ne ljutim se što i ti ličiš na tatu, nema veze, videla sam da na mene imaš ramena, dosta je - našalila se Jelena Pešić.

Republika

Foto: Instagram.com

Jelena Pešić sa malom Mionom

Mladen i Jelena su se oglasili nakon njenog porođaja.

- Čuo sam se sa njom i ona i beba su super, sve je prošlo u najboljem redu. Beba ima 2kg i 740grama, rodila se Miona - rekao je Mladen za "Pink.rs".

- Još uvek imam bolove, ali je porođaj protekao super. Carski rez je bio, ali sam bila u spinalnoj anesteziji, potpuno svesna. To sam tražila da bih odmah ugledala bebu. Sada sam u apartmanu i čekam da mi donesu ćerku. Mislim da Miona baš liči na sestru Milu, što znjači da obe liče na tatu, ali videćemo još je rano da se proceni - istakla je Pešićeva za gorepomenuti medij.

Republika

Foto: Instagram.com

Jelena Pešić i Mladen Vuletić

Pre Mione, Jelena i Mladen su dobili ćerku Milu, a kako Vuletić otkriva, želi da im sledeće dete bude sin.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading