JANA POKAZALA DOM NA KOSMETU: Emotivna objava cepa dušu na komade, i kamen bi zaplakao! (FOTO)

Autor: P. R.

Zabava

25.07.2023

15:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica rasplakala javnost dirljivim prizorima!

JANA POKAZALA DOM NA KOSMETU: Emotivna objava cepa dušu na komade, i kamen bi zaplakao! (FOTO)

Foto: Instagram.com, RTV Pink printscreen

Jana Todorović poznata je kao pravi veseljak, posebno kada na svojim nastupima napravi opštu pometnju, međutim, pevačica je sada rasplakala svoje fanove emotivnom objavom sa Kosova i Metohije.

Naime, Jana se oglasila na društvenoj mreži Instagram, gde je pokazala kako izgleda njena kuća u kojoj je odrasla. Kako se može videti, ona je iz automobila usnimila rodni dom, a pesma koju je dodala uz snimak mnogima je naterala suze na oči.

Radi se o numeri "Bez zavičaja sreće nema", a sve ovo je izazvalo lavinu emocija kako kod nje, tako i kod njenih prijatelja i pratilaca.

Podsetimo, Jana je rođena u Prištini, ali je do udaje živela u selu Babin Most koje se nalazi nadomak Obilića. U medijima je otvoreno govorila o odrastanju na Kosovu i Metohiji, a tada je priznala da je jako vezana za rodni kraj.

- Kada mi neko spomene moj rodni kraj, obuzmu me najlepše emocije. Podseća me na skroman život koji smo vodili na selu, na moje pokojne roditelje za koje sam bila mnogo vezana - govorila je Jana svojevremeno.

Republika

Foto: E-stock

Jana Todorović

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading