TETOVAŽE SAŠE JOKSIMOVIĆA NOSE PORUKU: Preko jedne ruke NEGATIVAC, na podlaktici MOĆAN SIMBOL

Autor:

Zabava

19.07.2023

14:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumac je išarao svoje telo, a jedna tetovaža nosi moćnu poruku

TETOVAŽE SAŠE JOKSIMOVIĆA NOSE PORUKU: Preko jedne ruke NEGATIVAC,  na podlaktici  MOĆAN SIMBOL

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Saša Joksimović

Glumac Saša Joksimović danima unazad šokira javnost objavama o razvodu o supruge Nevene, koji se ispostavio kao lažan. Saša je danas objavio i snimak, gde je opsovao sve koji ga urnišu zbog objava.

- Jao, Bože, što mi krivo što sam uznemirio javnost svojim glupim izgovorom. Ali j*bga. tako je. Jesam li vas razočarao? Mislili ste da jesam. Pa me mrzite. Neko je pomenuo da čitam komentare. Čitam, možete slobodno da mi popu... A i ovi naslovi, obrnuo priču, šok, jedno govori, drugo. Pojma nemate. Ako se budem razvodio, sigurno neću preko Instagrama. Sve vas voli Oli, uživajte u danu. J*biga - poručio je Saša na snimku.

Republika

Foto: printscreen/instagram

Saša Joksimović

Glumac je, inače, veliki ljubitelj tetovaža. Bivši zadrugar Filip Reljić uradio mu je preko cele ruke tetovažu Negana, lika u seriji "Okružen mrtvima". Negan je u seriji vođa "Spasitelja", grupe preživelih koja tlači drugi preživela i tera ih da mu odaju počast, a tumači ga Džefri Din Morgan.

Osim ove tetovaže, Saša se nedavno pohvalio i drugom tetovažom. On je istetovirao slovo T preko cele podlaktice, sa simbolima mladog meseca i još nekoliko detalja.

- Želim zahvaliti sebi, što sam verovao u sebe, što sam obavio sav taj težak rad, što nisam imao slobodne dane, što nikad nisam odustajao, što sam uvek više davao nego primao, što sam se trudio da radim više ispravnih stvari nego pogrešnih i želim sebi da zahvalim što sam uvek bio samo svoj - napisao je on.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading