PRVA FOTKA ĐANIJA IZ BOLNICE! Folker u bolničkom krevetu, u zagrljaju mu najveća podrška! (FOTO)

Autor:

Zabava

18.07.2023

08:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sin Radiše Trajkovića Đanija podelio je fotografiju pevača iz bolnice.

PRVA FOTKA ĐANIJA IZ BOLNICE! Folker u bolničkom krevetu, u zagrljaju mu najveća podrška! (FOTO)

Foto: youtube.com/ Glamur TV HAPPY

Folker Radiša Trajković Đani nedavno je završio u bolnici, nakon što mu je pozlilo na nastupu, a zbog lošeg zdravstvenog stanja je hospitalozovan.

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Radiša Trajković Đani završio u bolnici

Iako se tome protivio, lekari su ga savetovali i rekli mu da je trenutno najbolje da bude u bolnici kako bi sve analize bile urađene, a dok se ne oporavi u potpunosti svi nastupi će mu biti otkazani.

-  Morao je da prekine nastup jer mu se slošilo odjednom dok je pevao. Samo je počeo da se žali na mučninu, posle je morao odmah da ode u bolnicu. Začudila sam se jer smo do skoro bili na odmoru i sve je bilo u redu. Inače on ima problema sa šećerom, nije do sve od juče. Taj problem dugo traje. Samo mu se zavrtelo u glavi i požalio se na mučninu. Posle je dobio temperaturu, krenula je dijareja i sad čekamo da vidimo šta će biti. U bolnici je za sada, uradiće se sve neophodne analize, pa ćemo u dogovoru s lekarima znati za dalje kako i šta treba da radimo - poručila je Slađa za Republiku.

Republika

Foto: Printscreen Instagram/aimface

Radiša Trajković Đani sa unukom Nikolom

Njegov sin Miloš je sada podelio Đanijevu fotografiju iz bolničkog kreveta, dok pored njega sedi unuk Nikola. Trajković je zagrlio unuka koji ne prestaje da se smeje, a folker ne krije da uživa u prisustvu svojih najmilijih.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading