STANIJA OD GOLOTINJE ZARADILA DVA STANA: Oparila se od sadržaja za odrasle, na Onlyfansu uzela 200.000 evra!

Autor:

Zabava

17.07.2023

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neću da prestanem da snimam jer ja na ovu platformu gledam kao na posao i zabavu. Pored toga, imam još nekoliko poslova sa strane, tvrdi Dobrojevićka.

STANIJA OD GOLOTINJE ZARADILA DVA STANA: Oparila se od sadržaja za odrasle, na Onlyfansu uzela 200.000 evra!

Foto: instagram.com/stanijadobrojevic

Starleta Stanija Dobrojević dobro je profitirala od popularnog sajta za sadržaj za odrasle Onlyfans, pa je dosad od golotinje zaradila za dva stana u Beogradu.


Kako Republika saznaje, atraktivna crnka je podigla cenu članarine za svoj profil na 29 dolara mesečno, a kako plasira više sadržaja nego obično, za osam meseci je u džep stavila skoro 200.000 evra. Stanija najviše materijala pravi dok je u Americi, a fotografije iz Majamija su raspametile muškarce širom sveta.

Foto: instagram.com/stanijadobrojevic

Stanija Dobrojević

 


- Stanija redovno kači sadržaj na Onlyfans profilu i od starta je imala dobar odziv zainteresovanih. Ona nije čak stavljala akcije i popuste na članarinu, a sad ima popust na tromesečnu pretplatu. Sadržaj joj je lajkovan dosad preko 12.000 puta, a za manje od 30 dolara po mesecu moguće je da se bez cenzure vidi sve što objavljuje - otkriva nam izvor blizak starleti i nastavlja da je Stanija iznenadila samu sebe kad je videla koliko je zaradila:


- Stanija je verovala da će da bude uspešna na ovoj platformi, ali nije mogla da pretpostavi da će da zaradi ovoliku lovu. Ona je na račun stavila skoro 200.000 dolara, još malo, pa za dva manja stana u Beogradu, i na to je ponosna.

Foto: instagram.com/stanijadobrojevic

Stanija Dobrojević

 


Inače, Dobrojevićka je za naš list objasnila da nema nameru da prestaje sa skidanjem jer je shvatila da je to odličan izvor prihoda.


- Onlyfans mi je doneo zaradu za koju nisam mogla da zamislim da ću da ostvarim. Nije mi to glavni izvor prihoda, ali jeste jedan od najvećih. Sad na kanalu imam oko 352 posta, tu su klipovi i seksi fotografije, tako da sve ide kako treba. Prezadovoljna sam, ali sad manje snimam jer sam okupirana poslom oko proteinskih šejkova i drugih poslova koje imam sa strane. Neću da prestanem da snimam jer ja na Onlyfans gledam kao na posao i zabavu. Zaradila sam dosta, ali nisu bitne sume u današnje vreme, kad je za neke ljude takva zarada pojam - poručila je starleta.


Da mi je otac živ, ne bih bila ovakva

Iako se danas ponosi medijskim uspehom, Stanija priznaje da ne bi mogla da bude starleta da joj je otac živ jer je bio strog i autoritativan. Ona tvrdi da joj sigurno ne bi dozvolio da ima društvene mreže, a kamoli da se skida gola.


- Da je tata živ, ne bi smelo da mi padne na pamet da se slikam provokativno za društvene mreže, a pitanje je da li bih smela da ih imam, a ne da budem starleta. Čak ne bih možda smela ni da idem u Ameriku kao žensko, bez obzira na to da li sam najbolji student. Ne bih smela u rijaliti, da se slikam za CKM, Plejboj, Maksim. Bila bih neka druga Stanija. Mislim da je ovo moja sudbina i da je tako trebalo da bude.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
sofija

17.07.2023 22:28

Lepa je kao grčka boginja. Ima samo provokativne fotografije, nema golotinje.