VLADO GEORGIEV DAO IME MISTERIOZNO NASTRADALOJ VOLJENKI! Isplivala istina o njihovom odnosu!

Autor:

Zabava

17.07.2023

08:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voljenka Ilić svojevremeno je otkrila da je za njeno umetničko ime zaslužan Vlado Georgiev.

VLADO GEORGIEV DAO IME MISTERIOZNO NASTRADALOJ VOLJENKI! Isplivala istina o njihovom odnosu!

Foto: Youtube printscreen

Pevačica, dens plesačica i bivša rijaltii učesnica Voljenka Ilić pronađena je mrtva u bazenu svoje kuće u Dominikanskoj Republici, a njena smrt je misterziozna za sve.

Naime, u kući je pronađeno oproštajno pismo pored kog se nalazila sveća, fotografija njene pokojne majke i plišani zec, zbog čega su mnogi posumnjali da se radilo o nekom ritualu. Njeno beživotno telo je nađeno u bazenu sa nogama vezanim lepljivom trakom i tegovima pričvršćenim za glavu, a nosila je i beli veo, prenose tamošnji mediji.

Foto: Printscreen

Voljenka Ilić

Inače, Voljenki je nadimak bio Voljena, a kako je sama pričala Vlado Georgiev koji je komponovao tu pesmu joj je ''dao ime''. 

Tačnije, Voljenka je odlučila da joj naziv pesme koji joj je obeležio pevačku karijeru bude i umetničko ime po kom će biti prepoznatljiva na estradi.

- Pre nego što mi je Vlado napisao pesmu ''Voljena'', a sarađivala sam i sa pokojnim Rođom Raičevićem, bavila sam se profesionalno plesom. Kada je ''ET'' popularizovao dens, bila sam jedna od prvih dens pevačica - pričala je svojevremeno Voljenka, koja je istakla da je Georgiev zaslužan za njeno estradno ime Voljena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading