PAKLENE VRUĆINE NAM NE DAJU ODUŠKA! Tropski talas nastavlja da hara Srbijom - evo kakav nas temperaturni šok očekuje DANAS!

Autor:

Vesti

17.07.2023

07:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

I u Beogradu sunčano i veoma toplo.

PAKLENE VRUĆINE NAM NE DAJU ODUŠKA! Tropski talas nastavlja da hara Srbijom - evo kakav nas temperaturni šok očekuje DANAS!

Foto: Tanjug/J. ILIĆ, Republika

U Srbiji danas sunčano i veoma toplo. Najniža temperatura od 19 do 24, a najviša od 37 do 40 stepeni. Vetar slab, zapadni, saopštio je Republički hidrometerološki zavod.

I u Beogradu sunčano i veoma toplo.

Najniža temperatura od 21 do 24, a najviša oko 39 stepeni. Vetar slab, zapadni.

Izgledi vremena za naredne dane

U Srbiji u utorak i sredu veoma toplo i u većini mesta pretežno sunčano. Uz lokalni razvoj oblačnosti u utorak je u brdsko-planinskim predelima moguć kratkotrajni pljusak s grmljavinom.

U sredu posle podne, a naročito uveče i tokom noći, u severnoj i delu zapadne i centralne Srbije promenljivo s kišom, pljuskovima i grmljavinom, koji ponegde mogu biti izraženiji, a postojaće i uslovi za nepogode: grad i jak i olujni vetar.

U četvrtak promenljivo i malo svežije, uz smenu sunčanih i oblačnih intervala i ređu pojavu kratkotrajne kiše ili pljuska s grmljavinom.

Od petka pretežno sunčano, a uglavnom na severu zemlje se, uz više promenljive oblačnosti, ponegde očekuju kratkotrajni pljuskovi s grmljavinom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading