RHMZ PONOVIO UPOZORENJE! DANAS OPET VISOKE TEMPERATURE: Evo kakvo vreme nas očekuje u narednih 7 dana

Autor:

Vesti

15.07.2023

06:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prema prognozi za narednih sedam dana, u većini mesta pretežno sunčano i toplo

RHMZ PONOVIO UPOZORENJE! DANAS OPET VISOKE TEMPERATURE: Evo kakvo vreme nas očekuje u narednih 7 dana

Foto: Tanjug/J. ILIĆ

U Srbiji će danas biti pretežno sunčano i toplo. 

Vetar slab do umeren, istočni i jugoistočni. Najniža temperatura od 16 stepeni do 21 stepen, najviša dnevna od 32 stepena do 36 stepeni, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

U Beogradu će biti sunčano i toplo. Vetar slab do umeren, istočni. Najniža temperatura oko 21 stepen, najviša dnevna oko 34 stepena.

Prema prognozi za narednioh sedam dana, u većini mesta pretežno sunčano i toplo. Od srede, uglavnom na severu, promenljivo oblačno, ponegde sa kišom i lokalnim pljuskovima sa grmljavinom, a od četvrtka se očekuje i manji pad temperature.

RHMZ je ponovio upozorenje na visoke temperature za područje Srbije, napominjući da će u subotu i u prvoj polovini naredne sedmice biti veoma toplo, sa maksimalnim temperaturama od 35 do 40 stepeni, dok se u velikim gradovima očekuju se i tropske noći, sa najnižim temperaturama iznad 20 stepeni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading