MIŠA GROF ZAVRŠIO U BOLNICI: Ocu pokojnog Ristovića zdravlje UGROŽENO, Nikolina poručila: Molićemo se unuka i ja za njega!

Autor:

Zabava

13.07.2023

20:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miša Grof za svoje stanje krivi Nikolinu Pišek, ona se odmah oglasila.

MIŠA GROF ZAVRŠIO U BOLNICI: Ocu pokojnog Ristovića zdravlje UGROŽENO, Nikolina poručila: Molićemo se unuka i ja za njega!

Foto: ST/Dragan Kadić

Viktor Ristović, poznatiji kao Miša Grof, završio je u bolnici, navodno zbog sukoba koje ima sa Nikolinom Pišek, udovicom njegovog pokojnog sina Vidoja Ristovića.

Naime, kako se navodi, njemu je pozlilo zbog stresa jer nije siguran da li će uspeti da povrati 800.000 evra koje je navodno pozajmio Nikolini za izgradnju i renoviranje vile u Zagrebu.

- Viktoru je danima loše. On za sve krivi Nikolinu i sukob koji ima s njom. Posebno se priprema za početak suđenja, na kojima će, kako kaže, izneti sve dokaze koje ima protiv nje. Tvrdi da mu je kec u rukavu taj navodni dnevnik sa imenima snajinih ljubavnika. Mi taj dnevnik nismo videli, moguće je i da je sve izmislio kako bi iznervirao Nikolinu. Stariji je čovek, sav ovaj stres od kada je Vidoje preminuo je mnogo uticao na njega iako on to ne želi da pokaže - priča Ristovićev prijatelj za Kurir, a oglasio se i Miša Grof:

Foto: E-Stock

Miša Grof u bolnici

- U bolnici sam zbog stresa koji mi je prouzrokovala gospođica Nikolina. Svaki dan idem na terapije i infuzije. Imao bih svašta da kažem, ali trenutno nisam u mogućnosti.

Foto: instagram.com/nikolina_pisek

Nikolina Pišek

O njegovom stanju se za pomenute medije oglasila i Nikolina Pišek.

- Žao mi je zbog njegovog stanja! Una i ja ćemo moliti za njega!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading