POLICIJA I DALJE TRAGA ZA OSUMNJIČENIMA NAKON PLJAČKE BANKE!

Autor:

Zabava

13.07.2023

17:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policijska potera kao iz holivudskih filmova, koja će trajati do kraja nedelje!

POLICIJA I DALJE TRAGA ZA OSUMNJIČENIMA NAKON PLJAČKE BANKE!

Foto: AdmiralBet

U toku je policijska akcija, po uzoru na scenarije iz holivudskih filmova! Begunci su napravili izvrstan plan kako da opljačkaju jednu od najbolje obezbeđenih banaka, a organi reda su se odmah dali u poteru za osumnjičenima, za kojima će tragati do kraja nedelje.

Dešavanja koja po svemu podsećaju na aktivnosti poznate međunarodne kriminalne grupe, “Pink Panter“, su se odigrala rano jutros, a još uvek je nepoznat broj učesnika ove pljačke. Ono što je sigurno je da će potera trajati do kraja nedelje, 16. jula, a na kraju će 50 najboljih učesnika potere otići kući sa bogatim plenom.

Naime, novo izdanje promocije Igra nedelje predstavlja novu Greentube slot igru, Cops 'n' Robbers, koja svim učesnicima ove uzbudljive potere može da donese sjajan plen u iznosu od 100 besplatnih spinova. Potera je počela i odvija se u AdmiralBetu, a trajaće do kraja ove nedelje i mogu da učestvuju svi sa otvorenim korisničkim nalogom na AdmiralBet.rs.

Za registraciju je potrebno izdvojiti samo nekoliko minuta i može se kompletirati u svega par klikova na ovom linku ili putem AdmiralBet Android ili iOS aplikacije. Sve novoregistrovane igrače očekuje vrelih 3000 dinara Bonusa dobrodošlice, bez depozita, dok prva uplata depozita sa sobom povlači dodatnih 100% bonusa u visini do 40.000 dinara.

Pored toga, u toku je i Nsoft turnir za sve ljubitelje virtuala, koje očekuje i promo kod LUCKY koji im donosi 25% bonusa za popularne virtuelne igre na prvu dnevnu uplatu depozita, svakog dana do kraja avgusta. Takođe, uz standardnu Kišu freebeta koja svakog dana pljušti na igri Aviatoru, održava se i Letnja trka u visinama gde će piloti koji u toj nedelji održe svoj avion najduže u letu podeliti fenomenalnih 100.000 dinara nedeljno, svake nedelje do kraja avgusta.

Takođe svi AdmiralBet igrači imaju novu priliku da pristupe Klubu izuzetnih igrača i postanu deo kluba koji uvek pobeđuje, ili da poprave svoj trenutni plasman i pređu na viši nivo, čime će ostvariti bolje beneficije. U ovoj promociji sve aktivne igrače svakog meseca očekuju sjajne pogodnosti, zavisno od njihovog učinka u mesecu koji je prethodio, dok najverniji igrači mogu da računaju i na Loyalty freebet, koji svakog dana može da im donese do 50% freebeta.

Posetite sajt AdmiralBet.rs, priključite se filmskoj poteri do kraja nedelje i ulovite besplatne spinove!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading