OVO JE JEDINA ZAJEDNIČKA SLIKA NOE I OGNJENA: Pre jezivog UBISTVA, nacrtao joj MORBIDAN DETALJ na telu koji ukazuje na SMRT!

Autor:

Zabava

10.07.2023

12:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Republika donosi jedinu zajedničku fotografiju Noe Milivojev i Ognjena Dabetića iz njenog telefona!

OVO JE JEDINA ZAJEDNIČKA SLIKA NOE I OGNJENA: Pre jezivog UBISTVA, nacrtao joj MORBIDAN DETALJ na telu koji ukazuje na SMRT!

Foto: ST/N. PANČIĆ, Društvene mreže

Tiktokerka Noa Milivojev (18) iz Kovilja nestala je 17 .juna, a njeno telo u neprepoznatljivom stanju nađeo je u četvrtak u dvorišnom stanu, odnosno, u kupatilu kuće u samom centru Beograda. Za ovaj zločin odmah je uhapšen Ognjen Dabetić (33) koji je priznao šta je učinio.

Foto: Društvene mreže

Noa MIlivojev i Ognjen Dabetić

 

Iako do sada još uvek nisu objavljene njihove zajedničke fotografije, kako je saopštila njena cimerka Marija, zbog zabrane prilaska, portal Republika došao je do jedine zajedničke fotografije. Naime, izvor koji nam je dostavio fotografiju, otkriva kako je ona i nastala:

- Jedne večeri su se vraćali iz grada, malo su se vozikali po gradu i ona je napravila tu fotografiju, ali on nije voleo mnogo da se slika, nije mu prijala, pa je ona napravila ovu fotku da ima za sebe. Tačno se vidi Ognjenova brada i vilica. Te večeri je sve bilo mirno i nije dolazilo do sukoba. On joj je te večeri nacrtao crno srce na grudima, jer je i ona bila u tom mračnom i dark fazonu - priča izvor za Republiku.

Republika

Foto: Privatna arhiva

Noa MIlivojev i Ognjen Dabetić zajednički slika

 

Inače, crno srce predstavlja znak morbidnosti, zbog čega su prijatelji pomislili da joj je on i ranije pokazivao da će doći do jezivog čina. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading