OZVANIČILA VEZU! Slavica Ćukteraš uživa u novoj ljubavi nakon SKANDALA, evo ko je njen NOVI DEČKO!

Autor:

Zabava

10.07.2023

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slavica smuvala zgodnog di-džeja!

OZVANIČILA VEZU! Slavica Ćukteraš uživa u novoj ljubavi nakon SKANDALA, evo ko je njen NOVI DEČKO!

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Pevačica Slavića Ćukteraš ima novog dečka, novosadskog di-džeja Vladimira Aćića, što je danas i potvrdila. Njih dvoje su prvenstveno bili prijatelji, družili se i izlazili, a kako su oboje u svetu muzike, nije ni čudno da su imali slična interesovanja. Vremenom je prijateljstvo preraslo u ljubav, koju ljubomorno čuvaju za sebe.

- Znate da o privatnom životu nikad nisam pričala naširoko, pa će tako biti i sada. U svakom slučaju, srećna sam i zaljubljena - rekla je Slavica za 24sedam. 

Ovo je prva veza koju je Slavica javno ozvaničila nakon razvoda od fudbalera Vlade Avramova, sa kojim se našla u centru skandala i kojeg je prijavila, a on joj je uzvratio istom merom.

Republika

Foto: Instagram.com

Slavica i Vladimir Aćić

Ko je Vladimir Aćić

Vladimir je postao poznat široj javnosti postao poznat kao di-džej već 2003. godine, kada se pojavio prvi put na Exitu, a njegov set proglašen je za najbolji set festivala.
 
Važi za jednog od najcenjenijih i najpoznatijih tehno di-džejeva i producenata u Srbiji i na Balkanu. Publika ga prepoznaje po eksplozivnim i energičnim setovima koji su ga oblikovali u jednu od najvažnijih figura tehno scene regiona. 
 
Njegova reputacija mu je dala priliku da radi sa svetski poznatim izvođačima poput Karla Koksa, Ričija Hotina, Adama Bajera, Džona Digivda i mnogih drugih. 
 
Ono čime Vladimir takođe privlači pažnju jeste i njegov izgled, a važi za jednog od najzgodnijih u svojoj branši.
 
Republika

Foto: Instagram.com

Slavica i Vladimir Aćić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading