KIJA U STRAHU ZBOG TEŠKE BOLESTI! Rijaliti zvezda proživljava pakao, lekari se hitno uključili u slučaj!

Autor:

Zabava

08.07.2023

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zbog četiri tumora nema mira

KIJA U STRAHU ZBOG TEŠKE BOLESTI! Rijaliti zvezda proživljava pakao, lekari se hitno uključili u slučaj!

Foto: ATA Images

Pobednica prve sezone rijalitija "Zadruga" i pevačica Kristina Kija Kockar otvoreno je pričala o svom zdravstvenom stanju i o tome da ima četiri benigna tumora na dojkama, zbog čege i apeluje na sve devojke da redovno odlaze na pregled.

- Imam četiri tumora. Hvala Bogu, benigni su i lekari ih prate. Bila sam nedavno na Institutu za onkologiju i radiologiju, ali moram na kontrolu i sledeće nedelje jer su porasli. Ako nastave da rastu, moraću da ih odstranim operacijom. Volela bih da mogu sve da ih izvade i da konačno budem mirna - kaže Kija.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Kija Kockar

Ona otkriva da je pre pet godina slučajno napipala čvorić na grudima:

- Lekari su mi odmah rekli da moram da se operišem. Doktorka Zorka Damjanović mi je na ultrazvuku tada pronašla još jedan tumor i zahvalna sam joj na svemu. Doktor Igor Spurnić me je operisao i sad prati moje stanje. Želim javno da apelujem na sve žene da redovno idu na ultrazvuk i mamografiju dojki. Sve moje drugarice su to učinile. Hvala Bogu što su moji tumori benigni, ali to nije uvek slučaj. Nikad neću zaboraviti koliko sam se potresla kad sam pre pet godina otišla da skidam konce... Pored mene je sedela devojka koja je imala dobroćudni tumor, ali je posle nekoliko meseci dobila maligni. Bilo mi je žao nje, a brinula sam i za sebe.

Republika

Foto: Printscreen Pink tv

Kija Kockar

Na društvenim mrežama neadvno su se pojavile bizarne fotografije Kockareve u kupaćem, dok su joj hejteri na mestu gde je operisala tumor docrtali ožiljke.

- Gnusno je to što su uradili u fotošopu. Ožiljak ne skrivam, ali su oni stavili mnogo veći i crne boje. Na taj način ne ismevaju samo mene, već i sve one koji leže na Onkologiji i bore se za život. Da su samo prošli pored te bolnice ili, ne daj Bože, išli nekom u posetu, znali bi koliko je sve to stresno. U šoku sam! Posebno zato što i sada imam četiri tumora koja se prate - kaže Kockareva za Informer, koja redovno odlazi i na preglede kod ginekologa:

- Pored toga što pratim promene na grudima, redovno idem i na ginekološke preglede. Imala sam cistu na materici koju sam operisala 2015. godine. Pošto je mogla da pukne, a nisu znali da li je kancerozna, hitno su je uklonili na Klinici za ginekologiju i akušerstvo u Višegradskoj.

Republika

Foto: ATA Images

Kija Kockar

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading