LJUDI, JE L' OVO REALNO: Šok transformacija Nadice, Kijine majke - potpuno promenila LIČNI OPIS, nećete je prepoznati! (FOTO)

Autor: P. R.

Zabava

28.06.2023

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nadica Zeljković otišla na remont, pa zabezeknula javnost promenom!

LJUDI, JE L' OVO REALNO: Šok transformacija Nadice, Kijine majke - potpuno promenila LIČNI OPIS, nećete je prepoznati! (FOTO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Majka Kije Kockar, pobednice prve sezone "Zadruge", Nadica Zeljković, i sama je pobedila u četvrto, izdanju ovog rijalitija, a nakon toga potpuno se povukla iz javnosti.

Međutim, sada se na društvenoj mreži Tviter pojavila njena najnovija fotografija, na kojoj se vidi da je Nadica, verovali ili ne, uvećala usne, ali i operisala kapke. Kako se podvrgla korekcijama, na prvi pogled ne liči na sebe, zbog čega je izazvala brojne komentare.

Republika

Foto: printscreen/instagram

Nadica Zeljković

"Ljudi, je l' moguće da je ovo Nadica", "Au, kakva promena, pa ovo je hit", "Šta uradi žena od sebe", "Da neće i pesmu da snimi", samo su neki od komentara ispod šokantne objave koja je obišla društvene mreže.

Inače, Kijina majka pre rijalitija bila je konobarica u jednom restoranu u Zrenjaninu, a i nakon pobede u šou programu pričala je da je nagrada od 50.000 evra neće promeniti, te da će se vratiti na posao.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading