"OPALILA BIH SEBI ŠAMAR, A ONDA..." Nina Badrić otkrila najveću GREŠKU u životu koju je napravila! (VIDEO)

Autor: M. Pantić

Zabava

08.07.2023

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nina Badrić otvorila dušu o najvećoj greški koju je uradila u životu!

"OPALILA BIH SEBI ŠAMAR, A ONDA..." Nina Badrić otkrila najveću GREŠKU u životu koju je napravila! (VIDEO)

Foto: Indir photography

Pevačica Nina Badrić pojavila se na Banja Luka Fest, a tim povodom progovorila je prvi put o nesigurnostima u životu i greškama koje je pravila u prošlosti. 

Kako će večeras prvi put izvesti pesmu sa kolegom Petrom Grašom, ne krije da je uzbuđena, pa je prokomentarisala i šta bi poručila sebi mlađoj:

Foto: Indir photography

Nina Badrić

 

- Prvi put ćemo otpevati duetsku pesmu, pa smo oboje uzbuđeni... Sve dobre stvari se čekaju dugo, bez obzira što smo prijatelji od davnih dana, nije lako ni napisati duetsku pesmu, ali evo, Tonči su napravili lepu, zrelu, koja govori o prolaznosti života... Sa srećnim krajem, to mi se najviše svidelo - rekla je Nina Badrić i dodala:

- Eh, upravo govorimo o prolaznosti života, kako brzo leti život, a tako se izražavamo u ljubavi, da mogu biti mlađa verzija sebe, lupila bih sebi šamar, ali bih sigurnija u sebe. Kad sam bila mlada, bila sam izuzetno nesigurna, s godinama postaješ sve sigurnija.

Foto: Indir photography

Nina Badrić

 

Da li vam je draže to što vas fanovi vole ili biste izabrali da punite deset Arena.

- Kruna uspeha je kada te ljudi vole i poštuju, kruna uspeha je kada zadržiš mirnu glavu u ovom poslu, a najveća kruna uspeha je kada te publika traži 30 godina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading