JEDNE ZAKAZUJU VELIKE KONCERTE, DRUGE MUČE MUKU: Ove pevačice su BANKROTIRALE zbog ulaganja u karijeru!

Autor:

Zabava

07.07.2023

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačice muče muku s parama!

JEDNE ZAKAZUJU VELIKE KONCERTE, DRUGE MUČE MUKU: Ove pevačice su BANKROTIRALE zbog ulaganja u karijeru!

Foto: Tanjug

Nekoliko popularnih pevačica je ove godine objavilo albume i najavilo velike koncerte. Ovo je podvig na koji se retko ko usuđuje zbog cene troškova, o čemu je Aleksandra Mladenović pričala.

- Koncert je svakako veliki zalogaj. Čestitam svima koje se usude da naprave koncert, imaju moju podršku. Ne pratim trendove, uvek sam svoja i kada budem smatrala da je vreme za to napraviću jedan veliki koncert. Sve to puno košta, a ja sama ulažem u svoju karijeru bez ikakvog sponzorstva. Moram da kažem da sam bankrotirala posle albuma – kazala je Aleksandra za "Blic".

Republika

Foto: E-stock

Aleksandra Mladenović

Marina Cvetković, poznatija kao Mahrina, govorila je o svojoj karijeri, alii novčanim problemima.

- Zadovoljna sam i srećna kako mi za sada napreduje karijera, i tek ću da radim na sebi i svojim projektima i jedva čekam da vam pokažem ko sam zapravo ja i šta zapravo mogu. riželjkujem karijeru svih ovih pevačica koje jako ulažu u sebe i kojima nije problem da sve što zarade ulože u sebe kako bi njihova karijera bila veća i lepša. Jedan od primera je Milica Pavlović. Veliki rispekt za nju, jer ona jako ulaže u svoju karijeru i trudi se da uvek sve bude na nivou. Nemam ni dinara, nemam ništa, sada ću da vidim da pozajmim da kupim jedne žvake bar. Ali stvarno nemam, nemam para uopšte - istakla je Mahrina za gorepomenuti medij.

Republika

Foto: Instagram.com

Mahrina

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
skeptik

08.07.2023 00:51

da znaju da pevaju ne bi bilo problema, ali dranje i krestanje .. za to im trebaju bogati muzivi kao fudbaleri