ALEKSANDRA MLADENOVIĆ BANKROTIRALA: Iskeširala skoro dva stana za novi album, hvata se za glavu! (VIDEO)

Autor:

Zabava

13.06.2023

21:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ima se, može se!

Pevačica Aleksandra Mladenović večeras je došla na proslavu prvog rođendana ćerke Emira Habibovića i Tamare Selimović, a tom prilikom je otkrila ispred objektiva portala Republike da je zbog novog albuma, žargonski rečeno, došla do prosjačkog štapa.

- Jao, nije mi dobro... Bankrotirala sam! Previše novca je otišlo, rekoh sebi: "Kud sad baš album..." Pa dobro, malo je više to od jednog stana, ali dobro, moja publika je to zaslužila - istakla je pevačica na samom početku, priznavši da je zaista mogla da kupi luksuznu nekretninu umesto albuma i da ne takmiči sa svojim koleginicama:

Republika

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Aleksandra Mladenović

- Taman posla! Ja se ne takmičim ni sa kim, ne gledam nikoga kao svoju konkurenciju, svako je za sebe. Za svakoga ima mesta ovde, svi imamo svoju publiku i nekoga ko nas voli i poštuje naš rad. Prosto sam osoba koja gleda u svoje dvorište - kazala je Mladenovićeva, pa priznala da joj se Nući dopada više od Vojaža.

Republika

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Aleksandra Mladenović

- Ne gledam ih tako stvarno, oni su pilenca za mene - smeška se Aleksandra u razgovoru za Republiku, pa istakla da ne pije kao što se piše u medijima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading