POSLEDNJE REČI NOE OTKRIVAJU JEZIV DETALJ UBISTVA: Snimak iskasapljene tiktokerke ledi krv u žilama! (VIDEO)

Autor: P. R.

Zabava

06.07.2023

23:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Detalj ubistva skriven u poslednjem snimku iskasapljene tiktokerke!

POSLEDNJE REČI NOE OTKRIVAJU JEZIV DETALJ UBISTVA: Snimak iskasapljene tiktokerke ledi krv u žilama! (VIDEO)

Foto: printscreen/tiktok

Noa Milivojev

18-godišnja ubijena tiktokerka Noa Milivojev bila je na meti brutalnih napada na pomenutoj društvenoj mreži, i to samo zato što je transeksualna. Ona je, inače, bila veoma aktivna na ovoj platformi, gde je gotovo svakodnevno kačila snimke na kojima je nasmejana i vesela, iako su je neprestano vređali, ponižavali i omalovažavali.

Naime, iako se se trudila da ignoriše korisnike pomenute mreže koji su je vređali, Noa često nije ostajala imuna, te je kačila video snimke gde im je odgovarala, trudeći se da bude nasmejana i vedra.

Ono što je najjezivije od svega jeste činjenica što je poslednji snimak koji je Noa objavila na pomenutoj mreži, objavljen na dan njenog nestanka i na dan kad se poslednji put javila majci.

 

 

Podsetimo, D. O. (33) uhapšen je danas zbog sumnje da je usmrtio Nou Milivojev (18) iz Kovilja. On je priznao da je počinio ubistvo transrodne osobe, koju je je iskasapio do neprepoznatljivosti.

Republika

Foto: ST/N. PANČIĆ

Ubistvo u centru Beograda

Kako se sazalo sa licu mesta, osumnjičenog je policija i ranije ispitivala o Noinom nestanku, a komšije kažu da je često dovodio druge devojke u stan. Noa Milivojev iz Kovilja poslednji put se roditeljima javila u subotu, 17. juna, kada je navodno krenula kod dečka u Beograd.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading