DRUGOVI JE TRAŽILI U ZGRADI UBICE NAKON NESTANKA! Pokušavali da uđu, ali bilo je zaključano! Novi detalji svirepog ubistva NOE MILIVOJEV (18)!

Autor:

Hronika

06.07.2023

23:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prijatelji Noe Milivojev (18) koja je, kako se sumnja ubijena u stanu u centru Beograda, su nekoliko dana nakon prijave njenog nestanka došli u obližnji lokal zgrade u kojoj je njeno telo i pronađeno, kako bi saznali šta se zapravo dogodilo.

DRUGOVI JE TRAŽILI U ZGRADI UBICE NAKON NESTANKA! Pokušavali da uđu, ali bilo je zaključano! Novi detalji svirepog ubistva NOE MILIVOJEV (18)!

Foto: printscreen/tiktok

Naime, oni su se kod radnika lokala koji su posetili, a koji se nalazi odmah uz zgradu gde se zločin dogodio, raspitivali o svojoj nestaloj prijateljici.

Pitali su da li je neko od radnika video Nou Milivojev, na šta je jedan radnik rekao da ju je video kako pokušava da uđe u zgradu i uzme svoje stvari dok se svađala sa muškarcem osumnjičenim za njeno ubistvo.

Radnik lokala je potom objasnio da je povremeno viđao Nou samu, ponekad i sa osumnjičenim, ali nakon svađe ih više nije viđao zajedno.

Prijatelji ostavili kontakt telefon radnicima lokala

Zabrinuti prijatelji su, pričaju iz lokala, tada ostavili i kontakt telefon radnicima lokala kako bi mogli da im dojave ukoliko vide Nou, a kako je jedan od radnika rekao, oni su pokušali čak i da uđu u zgradu.

- Oni su pokušali da uđu u zgradu u kojoj je telo nesrećne devojke pronađeno, ali pošto je ulaz zaključan, nisu uspeli - ispričao je radnik jednog lokala u centru Beograda.

Nestala pre 20 dana

Da podsetimo, Noa Milivojev nestala je pre 20 dana kada se uputila ka dečku, a njeno raskomadano telo pronađeno je danas u stanu u centru Beograda.

Potraga za njom trajala je od 17. juna. Noina majka je sve vreme pokušavala da pronađe svoje dete, koje joj je pre samo nestanka rekla da ide kod dečka u Beograd. Od tada joj se gubio svaki trag, a porodica je bila veoma zabrinuta jer nisu imali nijedan trag gde bi mogla da bude.

Prema nezvaničnim saznanjima delovi njenog tela pronađeni su u kantama i kesama.

Ubica je odmah uhapšen i sve je priznao.

Ubica važio za problematičnog mladića

Prema rečima komšinice ubice, on je važio za problematičnog mladića, a često ga je viđala sa različitim devojkama. Takođe, ona dodaje i da je Nou videla pre dve nedelje.

(Republika/Blic)

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading