AMIDŽIĆEVA ZGODNA DEVOJKA PLENI IZGLEDOM: Preplanula voditeljka Pinka mami uzdahe, svi gledaju u OVO! (FOTO)

Autor: P. R.

Zabava

06.07.2023

18:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mina Naumović zapalila društvene mreže!

AMIDŽIĆEVA ZGODNA DEVOJKA PLENI IZGLEDOM: Preplanula voditeljka Pinka mami uzdahe, svi gledaju u OVO! (FOTO)

Foto: ATAImages, Instagram.com/callmenaumi

Mlada voditeljka Mina Naumović, već duže vreme je u žiži interesovanja zbog veze sa popularnim voditeljem Ognjenom Amidžićem, a neretko ''počasti'' svoje pratioce na društvenim mrežama zanimljivim i atraktivnim fotografijama.

Njeni pratioci su oduševljeni njenom lepotom i izgledom, a poslednja fotografija koju je okačila na Insta storiju izazvala je lavinu pozitivnih komentara.

Naime, intriganta Mina je pozirala obučena u krem, svilenu košulju, a svi su primetili njen preplanuli ten i krupne, plave oči i pogled na koji niko nije ostao ravnodušan. Voditeljka je time pokazala da žena i te kako može biti atraktivna i zavodljiva i kada nije razgolićena.

Republika

Foto: Instagram.com/callmenaumi

Mina Naumović voditeljka Amidži

Podsećanja radi, Amidžić je pre par meseci za Republiku potvrdio vezu sa svojom koleginicom, a od tada veoma često objavljuju zajedničke fotografije na društvenim mrežama. Oni obožavaju putovanja, pa su prethodnih meseci posećivali različite destinacija, a na poslednjoj, u Sloveniji, društvo im je pravo i Ognjenov sin Matija, na kojem su se fenomenalno proveli.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading