OVAKO VRELA DŽEHVA ZAVODI KOŠARKAŠE: Izašla skoro GOLA na teren, ocrnili je na mrežama! (FOTO)

Autor:

Zabava

06.07.2023

10:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikad vrelije izdanje popularne pevačice!

OVAKO VRELA DŽEHVA ZAVODI KOŠARKAŠE: Izašla skoro GOLA na teren, ocrnili je na mrežama! (FOTO)

Foto: ATA Images

Džehva

Pevačica Teodora Džehverović je poslednjih nekoliko meseci povezivana sa više popularnih košarkaša, a poslednji u nizu je Matic Rebec, reprezentativac Slovenije, koji igra za KK Cedevita Olimpija. Teodora je tako prošlog meseca pratila Cedivitinu utakmicu sa Partizan, a izvor je otkrio da je pevačica u vezi sa njim.

- Teodora je sve krila od očiju javnosti. Njih dvoje su od nedavno u vezi i ona je prosto želela da to sakrije od svih. Bodrila ga je na utakmici prošle nedelje, ali nije želela da prizna da je tu zbog njega. Lepo im je trenutno u vezi, uživaju, i želeli su da se ne sazna za njih, ali eto nisu uspeli. On je mlada nada košarke. Igra za Cedevitu Olimpije, i veoma je posvećen tome. Veza sa Teodorom mu je samo dodatan motiv da napreduje, a ona mu je velika podrška na utakmicama - rekao je tada izvor za "Blic".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Matic Rebec (@maticrebec)

 

Teodora je samo podgrejala glasine poslednjom fotografijom na Instagramu. Naime, ona se uslikala golišava na košarkaškom terenu, gde je pozirala samo u kupaćem kostimu, a fotografiju je nazvala "1 na 1?". Pevačica je dobila pregršt koplimenata, ali i kritika na svoj račun, od kojih je i sama izdvojila jednu.

Ono kad si glupava klinka i želiš da privučeš pažnju nekog košarkaša. Bilo bi jasno i bez da se skineš - napisao joj je jedan korisnik ispod objave.

Teodora je odlučila da uzvrati.

- U kom svetu, bre, vi živite? da li stvarno misliš da meni treba da se slikam da bih privukla neku osobu? Ja šta imam, kažem direktno toj osobi! A ovde više "vama" pomeram živac - uzvratila je Džehva.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading