''SVI SU DIGLI RUKE OD NJE!'' Goca Božinovska progovorila o alarmantnom stanju Ane Nikolić: ''Ni majka joj nije tu!''

Autor:

Zabava

05.07.2023

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Goca Božinovksa iskreno je pričala o stanju Ane Nikolić koje sve zabrinjava.

''SVI SU DIGLI RUKE OD NJE!'' Goca Božinovska progovorila o alarmantnom stanju Ane Nikolić: ''Ni majka joj nije tu!''

Foto: ATA Images, Privatna arhiva

Prethodnih nedelja pevačica Ana Nikolić je glavna tema javnosti, prvenstveno zbog rana koje su joj se pojavile po licu i telu, a njeno stanje je zabrinulo mnoge.

Ovim povodom se oglasila i njena starija koleginica Goca Božinovska, koja ne krije da je zabrinuta za Anu, ali da veruje da će iz svega izaći kao pobednik.

- Ona je jako dobar čovek, a pre svega dobar drug. Meni je jako draga, ja se nadam da je ovo samo trenutak u njenom životu i da će sve ovo proći. Ovo je sigurno trenutak slabosti, ona je jaka žena, sigurna sam da će se izvući iz ovoga - rekla je ona, a onda se osvrnula i na njene rane:

Foto: Privatna arhiva

Ana Nikolić, rane po licu

- Meni stvarno nije samo jasno šta se dešava sa njenim licem. Ne bih rekla da je zbog lasera jer ima i po rukama, ali ko zna šta je, to je nešto ozbljno. Sigurno je neki zdravstveni problem. Mnogo mi je žao što joj se ovo dešava, ja je mnogo volim. Samo molim Boga da joj bude dobro.

Kako je rekla, nedavno je Anu srela u igraonici sa ćerkom.

- Mislim da ne postoji neko ko nju ne voli. Ona je laf. Ja sam je nedavno videla u igraonici, dovela je Taru. Izgledala je baš lepo, bila je doterana, sređena. Ona je jako brižna majka, vidi se da vodi računa o ćerki - istakla je Goca, pa se osvrnula i na brojne Anine prijatelje sa estrade koji se ne oglašavaju.

Foto: Instagram.com

Ana Nikolić, rane po rukama

- Verujem da su mnogi poverovali u priče da je alkoholičarka i narkomanka, pa su digli ruke od nje. Odjednom čuješ neke priče, ovo se nije desilo preko noći. Verujem da mnogi misle da je istina, a opet ni za svoje najrođenije nisi suguran šta je tačno.  Čak i da je istina, njoj treba pomoći - priča ona i dodaje:

Foto: ATA Images

Goca Božinoska o Ani Nikolić

- Ona toliko ima prijatelja, toliko su joj se svi šlihtali u životu, a gde su sad svi? Meni kad bi bilo toliko teško, ja bih imala mnogo prijatelja kojima bih se obratila. Najpre bih krenula od njenog zdravstvenog stanja, nešto ne vidim da je njena majka tu. Roditelj prvi treba da priskoči u pomoć svom detetu. Ana je toliko mila i draga, uvek je tu da svakog pozdravi, izgrli, izljubi. Ovo i na Taru utiče loše, nije u redu. Njeni najbliži treba da se okupe i da joj pomognu - istkla je Goca za Telegraf, pa dodala:

- Uz nju sam šta god da zatreba.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading