TRAGIČNA PRIČA ČUVENOG GLUMCA: Prošao golgotu nakon majčine prerane smrti, završio kao beskućnik u Beogradu, pa se razveo!

Autor:

Zabava

29.06.2023

14:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumac gledao fotografije preminule majke, pa ronio suze!

TRAGIČNA PRIČA ČUVENOG GLUMCA: Prošao golgotu nakon majčine prerane smrti, završio kao beskućnik u Beogradu, pa se razveo!

Foto: youtube.com/Prakticna zena

Glumca Slavišu Čurovića domaća publika je imala prilike da gleda u mnogim serijama, a veliku pažnju privukao je ulogom Orlanda u seriji "Igra sudbine".

O njegovom životu se malo toga zna, a Slaviša je jednom prilikom otkrio da je u našem glavnom gradu živeo kao beskućnik.

Republika

Foto: youtube.com/pink.rs

 

- Pre 6 godina kada mi je majka umrla na rukama, bila je jako bolesna i bio sam beskućnik ovde u Beogradu i da nisam imao divne prijatelje Sergeja Ćetkovića, Borisa Bulića, Danila Bećkovica i još neke divne ljude, da nisam njih imao ne bih opstao. Tad sam se i razveo - rekao je tada Slaviša u emisiji "Praktična žena".

U jednom trenutku glumcu su pokazali fotografiju majke, a on je briznuo u plač.

- Jako mi je teško, ona je mlada otišla, molim vas oprostite - rekao je kroz suze i nakon pauze nastavio:

Republika

Foto: Promo foto

 

- Slab sam na dve osobe u životu, na moju majku i ćerku, a ćerka ima istu sudbinu istu... Majka je bila najbolji čovek na svetu... Otišla je sa 60, nikada nije imala mira, sve što je imala ostavila je mojoj ćerki.

Slaviša je u braku sa koleginicom Tijanom Čurović, a kako je tada otkrio, u tom trenutku njegova bivša supruga i majka su se odlično slagale.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading