SLOBA RADANOVIĆ PRIPREMA SVADBU KAKVA DO SADA NIJE VIĐENA: Želi da ispoštuje tradiciju i običaje, a na proslavu dolaze samo ONI!

Autor:

Zabava

29.06.2023

12:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena i Sloba Radanović pripremaju neviđenu žurku!

SLOBA RADANOVIĆ PRIPREMA SVADBU KAKVA DO SADA NIJE VIĐENA: Želi da ispoštuje tradiciju i običaje, a na proslavu dolaze samo ONI!

Foto: ST/Nemanja Pančić

Sloba i Jelena Radanović

Sloba Radanović uživa u ljubavi sa Jelenom, a sin Damjan dodatno je ulepšao njihov život. Pevač se posvetio porodičnom životu i svakodnevno objavljuje fotografije i snimke sa sinom, a za medije je otkrio da planira gala žurku, s obzirom da Jelena i on nisu napravili svadbu.

On je sa Jelenom obavio građansko i crkveno venčanje u krugu najbližih, i nedavno krstio svog sina u jednom manastiru na Kosovu i Metohiji. Obzirom da tada nije ništa slavio, kako je rekao u pripremi je veselje koje neće biti klasična svadba, već više kao žurka.

Republika

Foto: Ata images

 

- Biće prilike da napravim jedno veliko veselje, nisam pravio svadbu, za krštenje sina nisam ništa pravio, nešto ćemo organizovati. Želim da okupim sebi drage ljude i ispoštujem tradiciju i običaje. To neće biti klasična svadba, već jedna velika žurka, nisam još ništa do detalja isplanirao. Volim dosta svojih kolega da slušam, ne znam ko bi mi ulepšao taj dan, eto Boško je radio sva naša privatna veselja, šta god da sam slavio i ispuni sve što se traži - rekao je za Informer Sloba.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading