SLOBA RADANOVIĆ OTKRIO KAKO JE JELENA PROMENILA NJEGOV ŽIVOT NAKON ZADRUGE: Nema prijatelje sa estrade, a jedna osoba mu je posebno falila na rođendanskoj zabavi!

Autor:

Zabava

20.06.2023

17:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sloba Radanović juče je proslavio 33. rođendan, a evo ko mu je najviše falio!

SLOBA RADANOVIĆ OTKRIO KAKO JE JELENA PROMENILA NJEGOV ŽIVOT NAKON ZADRUGE: Nema prijatelje sa estrade, a jedna osoba mu je posebno falila na rođendanskoj zabavi!

Foto: ST/Nemanja Pančić

Jelena i Sloba Radanović

Pevač Sloba Radanović juče je napunio 33 godine, a tim povodom organizovao je žurku na kojoj je okupio porodicu i najbliže prijatelje.

Prethodna godina bila mu je uspešna kako na poslovnom, tako i na privatnom planu, jer se ostvario u ulozi oca.

Republika

Foto: instagram.com/slobaradanovic

 

- Nisam poželeo ništa, samo sam se zahvalio za sve što imam. Sve što bih više poželeo bilo bi sebično. Ovde su svi koje volim, fali mi otac samo. Ne zovem toliko veliki broj kolega, jer se slabo družim sa estradom. Tu su oni koji su mogli da dođu, oni koji nisu biće prilike - rekao je Sloba za Blic.

Uz Slobu je sve vreme uživa njegova supruga Jelena, koja mu je, kako kaže ove godine donela na svet najlepši poklon. Sa Slobom i Jelenom i njihovim sinom Damajanom, žive i njeni sinovi iz prvog braka.

Republika

Foto: Ata images

 

- Ja njih doživljavam kao svoju decu, tu nema nikakve razlike niti ću ih ikada razlikovati od Damjana. Damjan jeste moja kv, ali iako oni nisu, ja ih obožavam - rekao je Radanović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading