ŠVERCOVALA HEROIN ZBOG DEČKA, PA GA VARALA U ZATVORU: Srpskoj starleti ubili dvojicu partnera, njena ispovest ledi krv u žilama!

Autor:

Zabava

29.06.2023

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teodora Radojičić otkrila jezive detalje sa robije, hapsili je bez donjeg veša!

ŠVERCOVALA HEROIN ZBOG DEČKA, PA GA VARALA U ZATVORU: Srpskoj starleti ubili dvojicu partnera, njena ispovest ledi krv u žilama!

Foto: Printscreen

Starleta i bivša učesnica rijalitija "Parovi" Teodora Radojičić, u decembru 2020. godine, u Austriji, osuđena je na četiri godine zatvora zbog trgovine četiri i po kilograma heroina.

Radojičićeva je uhapšena 2020. godine kada se preselila u Beč zbog momka koji je u to vreme bio u zatvoru, a u šverc heroina navodno se upustila "iz ljubavi prema dečku".

Republika

Foto: Printscreen

 

- Dečko je bio u zatvoru dok smo se muvali. Srce mi se slomilo zbog njega jer je bio u zatvoru, on je bio izuzetak. U njemu sam se pronašla. Čudna je jako priča. Prvi put sam ga videla na sudu. Nije mi žao što sam bila u vezi sa njim, duše su nam se povezale. Međutim, ubrzo je počeo da me guši. Bila je ljubomora. Počeo je da preti da će se ubiti, i ja sam otišla kod njega u Beč. Meni su trojica partnera preminula, jedan nesrećnim slučajem, dvojica su ubijena. I nisam želela da ga nosim na duši. Nisam mogla više da budem sa njim. Međutim, na kraju sam ipak otišla u Beč kako bih ga posećivala u zatvoru. Rekao mi je da mogu da dođu i mene da uhapse. Rekao mi da se sklonim iz stana. Ja sam toliko sluđena bila... Nije mi se javljao na telefon - počela je priču Teodora.

Teodora je sada u svojoj prvoj ispovesti nakon izlaska iz zatvora ispričala detalje, koji su šokirali sve.

Republika

Foto: Printscreen

 

- Bila sam jako loše psihički, ali sam to krila od svih. Mislim da ni ja nisam bila svesna koliko sam loše, dok nisam dobila anoreksiju. Tada sam ošišala kosu. Nije me neki muškarac ošišao, kao što se tada pisalo po novinama. To sam sama uradila. Jako mi je bilo loše, povukla sam se u sebe i nisam se kretala. Upala sam u tešku depresiju i insomija je bila prisutna, to sve ide vezano. Nisam bila svesna šta se dešava. Kada su me vodili u stanicu pitala sam ih da li mogu da uzmem garderobu jer sam samo imala helanke, ispod nisam imala donji veš, međutim oni nisu hteli ništa da ponesu. U zatvoru sam varala dečka - priznala je ona u jednoj emisiji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading